Master's Opleiding in Moleculaire Biologie in Portugal

Bekijk alle Masters Opleidingen in Moleculaire Biologie in Portugal

Moleculaire Biologie

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Master in Molecular Biology zal resulteren in een brede kennis van en inzicht in het gebied van de moleculaire biologie. Afgestudeerden zijn voorbereid voor een loopbaan in verschillende aspecten met betrekking tot de moleculaire celbiologie, biomedisch onderzoek en biotechnologie.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Masters in Moleculaire Biologie in Portugal

Lees meer

Master In De Moleculaire En Microbiële Biologie

University of Algarve
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Portugal Faro

Dit MSc programma is gericht op fundamentele onderwijs in Life Sciences, Environmental Sciences and Technologies of Health Sciences and Technologies aan te vullen, met geavanceerde en gespecialiseerde opleiding in Moleculaire en Microbiële Biologie, en vormen zo competente onderzoekers en technici die concepten en technieken domineren in de microbiologie en moleculaire biologie , in een perspectief van fundamenteel en toegepast onderzoek, evenals van de technologische ontwikkeling van moleculaire diagnose hulpmiddelen. [+]

Als u zoekt naar een diep begrip van microbiële en andere biologische systemen, het rijden van de moleculaire en cellulaire organisatie van de particulier of de gemeenschap toe te passen in verschillende gebieden (Environmental, industriële en biomedische) dan komen en zoek uw gereedschap in de Microbiële en Moleculaire Biologie (MMB) Master Program. Deze Master werd geaccrediteerd door de A3ES Commissie.

Dit MSc programma is gericht op fundamentele onderwijs in Life Sciences, Environmental Sciences and Technologies of Health Sciences and Technologies aan te vullen, met geavanceerde en gespecialiseerde opleiding in Moleculaire en Microbiële Biologie, en vormen zo competente onderzoekers en technici die concepten en technieken domineren in de microbiologie en moleculaire biologie , in een perspectief van fundamenteel en toegepast onderzoek, evenals van de technologische ontwikkeling van moleculaire diagnose hulpmiddelen.... [-]