$close

Filters

Resultaten weergeven

Master Opleidingen in Mode in Rusland

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend. Mode-programma's kunnen mensen helpen om hun unieke en onderscheidende esthetiek en visies te ontwikkelen en hen te helpen om ze om te zetten in c… Meer informatie

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Mode-programma's kunnen mensen helpen om hun unieke en onderscheidende esthetiek en visies te ontwikkelen en hen te helpen om ze om te zetten in creatieve en innovatieve mode ontwerpen. Trends kunnen eveneens worden behandeld als verschillende onderwerpen in de mode-industrie.

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

Masters Opleiding in Mode in Rusland

Lees Minder
Lees meer over studeren in Rusland
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel

Vladivostok State University of Economics and Service
Vladivostok, Rusland
Master
Voltijds
2 jaren
Campus
 
ESMOD Moscow
Moskou, Rusland

Dit programma leidt toekomstige managers op hoog niveau op voor marketing- en verkoopdirecteurposities binnen de Franse mode- en luxe-industrie met een internationale context.

Dit programma leidt toekomstige managers op hoog niveau op voor marketing- en verkoopdirecteurposities binnen de Franse mode- en luxe-industrie met een internationale context. -
Master
Russisch
Campus