close

Filters

Resultaten weergeven

Master's Opleidingen in Modemanagement in de Verenigde Rimini Italië

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend. Fashion management is een bedrijfsgerichte studie van de mode-industrie. Geleerden leren het gedrag van consumenten bestuderen en werken samen met ont… Meer informatie

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Fashion management is een bedrijfsgerichte studie van de mode-industrie. Geleerden leren het gedrag van consumenten bestuderen en werken samen met ontwerpers om erachter te komen wat er nodig is om producten te verkopen in de steeds veranderende modewereld.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Een van de mooiste steden van Italië - Rimini staat bekend om zijn Italiaanse tradities samen met een rijke cultuur. Dit maakt het een perfecte plek om een ​​goede carrière te maken en krijgen een hoge kwaliteit van het onderwijs. Het heeft onderscheidende onderwijsinstellingen zoals de Universiteit van Bologna.

Beste Master Opleiding in Modemanagement in de Verenigde Rimini in Italië

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
University of Bologna
Rimini, Italië

De tweede cyclusopleiding in Fashion Studies - FAST - is een innovatief programma ontwikkeld door de University of Bologna en volledig in het Engels gegeven.

De tweede cyclusopleiding in Fashion Studies - FAST - is een innovatief programma ontwikkeld door de University of Bologna en volledig in het Engels gegeven. -
Master
Voltijds
2 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op