MASTERSTUDIES

Deeltijd Master's Opleidingen in Milieuwetenschappen in de Verenigde Madrid Spanje 2020

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Als een student milieuwetenschappen, een persoon bestudeert hoe technologie van invloed op het milieu. Daarnaast wordt de nadruk gelegd op het leren over hoe mensen van invloed op het milieu en hoe de problemen en bedreigingen op te lossen voor het milieu als gevolg van menselijke activiteiten.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiƫle postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Madrid City is de hoofdstad van Spanje. Het is een grootstedelijk gebied met meer dan 3 miljoen inwoners. Het heeft een arena genaamd Las Ventas dat de jaarlijkse stierenvechten evenement organiseert. De stad heeft vele publieke en private universiteiten.

Deeltijd Master's in Milieuwetenschappen in de Verenigde Madrid in Spanje

1 Resultaten in Milieuwetenschappen, Madrid Filter

Meester in kwaliteit, milieu en preventie

IMF Business School
Executive opleidingen
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
<
9 maanden
Spaans
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Master in Integrated Management of Prevention, Quality and Environment van IMF Business School is een van de nationale opleidingsreferenties op het gebied van Quality Manag ...

Lees meer