MASTERSTUDIES

Deeltijd Master's Programma's in Milieuduurzaamheid 2020 in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Gezien de snelle uitputting van hulpbronnen in de wereld, duurzaam beheer is een tijdige discipline waarin de studenten aan de wens van een bedrijf voor de groei in evenwicht te brengen met de praktijken die milieuvriendelijk zijn en zullen niet verder natuurlijke hulpbronnen te verminderen.

De Caribische Zee is een zee van de Atlantische Oceaan in de tropen van het westelijk halfrond. Het wordt begrensd door Mexico en Midden-Amerika in het westen en zuidwesten, in het noorden van de Grote Antillen, in het oosten door de Kleine Antillen, en in het zuiden door Zuid-Amerika.

Master's Deeltijd in Milieuduurzaamheid in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

2 Resultaten in Milieuduurzaamheid, Midden-Amerika en het Caribisch gebied Filter

Master in de milieuwetenschappen - milieubeheer

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
Executive opleidingen
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
5 semesters
Engels
Campus

Dit programma legt de nadruk op het beheer, behoud van ecosystemen, natuur en biodiversiteit; Het bestaat uit een totaal van 35 studiepunten, waarvan 17 zijn gewijd aan kerncu ...

Lees meer

Master of Science in Environmental Management met een specialiteit in Environmental Risk Assessment and Management

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey
MSc
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
5 semesters
Spaans
Campus

Het bereidt de student voor op het identificeren, evalueren en beheersen van toxicologische of beroepsrisico's bij mensen en in het ecosysteem. Analyseer hypothetische situati ...

Lees meer