MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters in Milieustudies in de Verenigde New York Verenigde Staten 2020

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Een student het invullen van een milieustudies programma is bereid om te werken in een verscheidenheid van terreinen gericht op het oplossen van problemen met de omgeving. Deze gebieden zijn onder de wet, onderwijs, onderzoek, engineering, management en overheid. Een afgestudeerde kan werken als een lobbyist, naturalist, park ranger of milieu-ingenieur.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

New York is de stad met een groot mondiaal belang en heeft een gedenkwaardige invloed op de handel, financiën, media, grafiek, mode, onderzoek, onderwijs en technologie van de wereld. Er zijn tal van hoger onderwijs-en onderzoeksinstellingen in de stad vooral de geneeskunde en life science.

Deeltijd Masters Programma in Milieustudies in de Verenigde New York in de Verenigde Staten

4 Resultaten in Milieustudies, New York Filter

Milieubeleid en duurzaamheidsbeheer (MS)

The New School
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

The New School loopt voorop in het aanpakken van mondiale milieuproblemen, dankzij het programma Milieubeleid en duurzaamheid (EPSM) van Milaan. Dit programma is ontworpen om ...

Lees meer

New York School of Interior Design
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De MPS in Sustainable Interior Environments (MPS-S) is een post-professionele programma gestructureerd om design professionals voor te bereiden op leidinggevende functies te n ...

Lees meer

Meester van het openbaar bestuur: milieumanagement

Kean University
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus

De Master of Public Administration: Environmental Management bereidt afgestudeerden voor bezighouden met milieukwesties in de publieke en private sector management posities.

Lees meer

Meester in duurzame interieur omgevingen

Fashion Institute of Technology
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
Campus

FIT's Master of Arts in Sustainable Interior Environments programma bereidt leiders die deskundigheid te brengen in duurzaamheid aan residentiële, commerciële en institutionel ...

Lees meer