MASTERSTUDIES

Deeltijd Master Opleidingen in Milieustudies in Porto Rico 2020

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Het doel van een milieustudies programma is om studenten voor te bereiden voor de milieuproblematiek op te lossen. Dit kan onder meer werken in de regering om nieuwe wetten en beleid te creëren, die werkzaam zijn in het juridische systeem om te vechten voor het milieu veroorzaakt of werken in het veld om de natuurlijke hulpbronnen te beschermen.

 

 

Er zijn verschillende instellingen voor hoger onderwijs ligt in Puerto Rico, met de Universiteit van Puerto Rico zijn de oudste en grootste. Als grondgebied van de Verenigde Staten, kunnen de burgers de toegang tot extra mogelijkheden voor het onderwijs.

Deeltijd Masters Opleiding in Milieustudies in Porto Rico

2 Resultaten in Milieustudies, Puerto Rico Filter

Master in de milieuwetenschappen - milieubeheer

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
Executive opleidingen
aug 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
5 semesters
Engels
Campus

Dit programma legt de nadruk op het beheer, behoud van ecosystemen, natuur en biodiversiteit; Het bestaat uit een totaal van 35 studiepunten, waarvan 17 zijn gewijd aan kerncu ...

Lees meer

Master in de milieuwetenschappen - omgevingsanalyse

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
Executive opleidingen
aug 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
5 semesters
Engels
Campus

Dit programma kan de nadruk leggen op chemische of biologische analyse; Het bestaat uit een totaal van 35 studiepunten, waarvan 17 kerncursussen over basisaspecten van milieuk ...

Lees meer