MASTERSTUDIES

Master Programma's in Merkmanagement in Spanje

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Voor degenen die op zoek zijn naar een hogere opleiding in merkbeheer, kan de focus van hun onderzoek zijn hoe consumenten van verschillende leeftijden en sociale groepen massaal naar een product of bedrijf kunnen komen, nu en nog vele jaren.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Master Opleiding in Merkmanagement in Spanje

2 Resultaten in Merkmanagement, Spanje Filter

Brand Management Intensieve Master

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Executive opleidingen
feb 2020
<
Voltijd
<
10 maanden
Spanish
Campus

De Brand Master Intensief merkmanagement is bedoeld om merken in al hun facetten aan te spreken. Vanaf de geboorte van het merk, zijn DNA, zijn fundamenten, via communicatiest ...

Lees meer

Máster Online en Challenging Branding

LABASAD - Barcelona School of Arts & Design
Masters
01 apr 2020
<
Voltijd
<
12 maanden
01 apr 2020
Spanish
Online

Nuestro Máster Online en Challenging Branding te enseña cómo construir marcas retadoras, marcas con ambición de negocio y preparadas para hacer algo valiente. Marcas que no de ...

Lees meer