Filter
Master Studies
Spanje Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek Graduate Studies in Merkmanagement in Spanje

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Voor degenen die op zoek zijn naar een hogere opleiding in merkbeheer, kan de focus van hun onderzoek zijn hoe consumenten van verschillende leeftijden en sociale groepen massaal naar een product of bedrijf kunnen komen, nu en nog vele jaren.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Masters Programma in Merkmanagement in Spanje

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Merkmanagement, Spanje

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Leer krachtige merken te bouwen. Strategische planning en creatief merkenbeheer. ... [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

Het merk en zijn management zijn protagonisten in een nieuw tijdperk waarin de constructie van waarde essentieel is geworden voor bedrijven. Digitale media en nieuwe communicatiestrategieën vereisen de mogelijkheid om geweldige ideeën, berichten en "vloeibare" inhoud te genereren, die op coherente wijze alle actiegebieden van een merk kunnen doordringen.

Deze masteropleiding heeft tot doel merken aan te pakken in al hun facetten. Vanaf de geboorte van het merk, het DNA en de basis ervan, via communicatiestrategieën, het creëren van berichten, campagnes en inhoud om de verschillende contactpunten met de consument te bereiken, via conventionele, digitale media, ervaringen, etc.... [-]

Spanje Madrid
Januari 2020
Spaans,Spanish (Spain)
Voltijd
11 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

De Intensive Master in Brand Management Brand heeft tot doel het merk in al zijn facetten aan te pakken. Sinds de geboorte van het merk, zijn DNA, haar fundamenten, door ... [+]

DIT PROGRAMMA IS IN SPAANSE Docenten

De Intensieve Master of Brand Management Het doel is om het merk in al zijn facetten aan te pakken. Sinds de geboorte van het merk, zijn DNA, haar fundamenten, door middel van communicatie strategieën, het creëren van boodschappen, campagnes en content op verschillende punten van contact te komen met de consument door middel van conventionele, digitale media-ervaringen etc.

Met deze opleiding zullen de studenten krijgen om de uitdagingen van een merk te benaderen vanuit alle gezichtspunten, ongeacht hun toekomstige loopbaan binnen de strategie, creativiteit en communicatie.

DOELSTELLINGEN: Intensieve Master of Brand Management, opgericht met als doel het vormen van een succesvolle professionals in de huidige situatie en de toekomstige ontwikkelingen in deze sectoren.... [-]

Spanje Madrid
Februari 2020
Spanish (Spain)
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands