Masters Programma in Media in Dubrovnik Kroatië

Top Masters Programma's in Media in Dubrovnik Kroatië

Media

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Media studies kan een goed begrip van de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor succes in de moderne media industrie. Een verscheidenheid aan soorten media kan worden verkend, met inbegrip van uitzending, film, uitgeverijen, reclame, fotografie en social media.

Kroatië is een land waar 40% van de burgers, variërend tussen de 18 en 35 jaar hebben hoger onderwijs genoten opleiding. Het land heeft het leven student verbeterd in deze universiteiten met een verdwenen levensstandaard in deze universiteiten vooral voor zowel de lokale en zelfs internationale studenten.

Studenten die opleidingen in het hoger onderwijs in deze stad zijn in grote aantallen. Dit is te wijten aan de vele instellingen, zoals de populaire Dubrovnik International University. Hoger onderwijs in deze stad wordt veel gewaardeerd als de instellingen hier heeft geproduceerd opmerkelijke mensen in Kroatië.

Top Masters in Media in Dubrovnik in Kroatië

Lees meer

Mediastudies

University of Dubrovnik
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Kroatië Dubrovnik

De afgestudeerde Media Studies studie duurt twee jaar, dat wil zeggen vier semesters (120 ECTS-punten). Na voltooiing van de graduate studie, verwerven de studenten de academische graad van Master in Public Media. [+]

Media Studies

De afgestudeerde Media Studies studie duurt twee jaar, dat wil zeggen vier semesters (120 ECTS-punten). Na voltooiing van de graduate studie, verwerven de studenten de academische graad van Master in Public Media. Afgestudeerden zullen in staat zijn om de verworven theoretische en praktische kennis toe te passen in media bedrijven, instellingen, overheid en niet-gouvernementele organisaties, waarvan het belang zijn van de media, het maatschappelijk middenveld en de publieke arena, en in sociaal-wetenschappelijk onderzoek instellingen. Er is een tekort aan dit soort specialist in de Kroatische media.De educatieve structuur van de Kroatische journalisten en media bevestigt dat er een tekort is aan specialisten die in staat zou zijn om trends te herkennen in de media ontwikkeling van hun theoretische ervaring en dan om hun hoge niveau expertise gebaseerd op een modern media-wetenschap toe te passen. Daarom wordt de graduate studieprogramma georganiseerd zodanig aan de behoeften van het vak en het publiek voldoen en tegelijkertijd om studenten een programma compatibel met de internationale graduate media studies. ... [-]