Master Porgramma in Media en Design

Top 3 Master Opleidingen in Media en Design 2019

Media en Design

Elk bedrijf nodig heeft om haar boodschap over te brengen aan de consument te krijgen. Overheden en non-profit groepen werken ook moeilijk om duidelijk te communiceren met het publiek. Daarom is een deskundige met een Master in Media en Design is zo waardevol voor deze organisaties.

Wat is een Master in Media en Design? Het is een geavanceerde graad die verder verbetert de vaardigheden en mogelijkheden van creatieve professionals. Deze programma's geven aanvullende opleiding en studenten voor leidinggevende functies op creatief gebied in verband met marketing en communicatie voor te bereiden. Afgestudeerden maken gebruik van geavanceerde methoden voor het voorbereiden van presentaties en afbeeldingen die een beroep op het publiek over een breed scala van multimedia platformen.

Deze programma's verbeteren van de effectiviteit van de natuurlijke creativiteit van studenten door het ontwikkelen van de technische vaardigheden die nodig zijn om een ​​groter publiek te bereiken. Studenten leren hoe de moderne computer tools worden gebruikt om beelden en thema's die complexe ideeën te communiceren visueel te maken.In aanvulling op de technische aspecten van hun opleiding, leren ze ook over het maken van marketing en reclame campagnes. Ze ontwikkelen methoden voor het organiseren en motiveren van groepen van andere creatieve professionals.

De kosten van een Master in Media en Design kan sterk variëren, afhankelijk van de instelling de student kiest. Het is een goed idee om te beginnen met het onderzoeken van opties meteen. De meeste programma's vereisen ten minste twee extra jaren van full-time studie. Neem contact op met de toelatingscommissie afdeling van uw school van keuze voor collegegeld en tegen betaling informatie.

Afgestudeerden van deze programma's worden voorbereid voor een loopbaan in marketing of reclame bedrijven. Ze ook vaak vinden werk als web-ontwikkelaars, en hun vaardigheden zijn in sommige computer game design posities van toepassing. Deze afgestudeerden stijgen vaak tot leidinggevende posities binnen hun organisaties en kan op leidinggevende functies te nemen. Sommige lood teams van andere marketing experts in een ontwerp coördinator rol.Anderen werken voor media-adviesbureaus of zelfs hun eigen freelance werk te beginnen als ik nternet content providers.

Voor veel werkende studenten, traditionele college cursus werk conflicten met hun schema. Online opleidingen zijn beschikbaar die zorgen voor een uitstekende opleiding die past binnen de lifestyle beperkingen van de drukke professionals. Internationale studenten kunnen ook profiteren van het gemak van online lessen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Master in redactionele vormgeving: gedrukte en digitale media

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Campus Voltijd 9 maanden October 2019 Spanje Madrid

Ga voor het ontwerpen van allerlei publicatieformaten en nieuwe digitale media die de rol bepalen van fotografie en illustratie, compositie, typografie en de processen die tussenkomen in het leesproces. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS

De Master's degree in redactionele vormgeving: Print en Digital Media traint studenten om te werken in de huidige publicatieomgeving, zowel op papier als in nieuwe digitale media.

De professionele markt van vandaag vraagt ​​om een ​​professional waarin gespecialiseerde kennis over publiceren voor gedrukte media en een solide formatie in de omgeving van publiceren in digitale media convergeren. De toename van de verkoop van redactionele producten, de toename van draagbare elektronische apparaten en de verandering in de wijzen van toegang tot informatie dwingen de huidige ontwerper tot een constante herziening van de talen van visuele communicatie in gedrukte media.... [-]


MDes Mediaontwerp / Informatieontwerp

L’École De Design Nantes Atlantique
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar August 2019 Frankrijk Nantes Brazilië São Paulo China Shanghai India Poona +7 more

Het Information Design-programma onderzoekt de nieuwe uitdagingen van de exponentiële productie van gegevens, van grafische weergave tot de conceptualisering van innovatieve diensten op basis van gegevens, informatie en kennis. Het maakt gebruik van principes die voortkomen uit studies uitgevoerd in visuele identiteit, en meer bepaald in grafische semiotiek, bewegwijzering en cartografische weergave van informatie. [+]

Een postdoctoraal programma in twee jaar gespecialiseerd in informatieontwerp, een master in design

Een speciaal programma voor studenten van over de hele wereld die onze MDes willen integreren

Het Information Design-programma onderzoekt de nieuwe uitdagingen van de exponentiële productie van gegevens, van grafische weergave tot de conceptualisering van innovatieve diensten op basis van gegevens, informatie en kennis. Het maakt gebruik van principes die voortkomen uit studies uitgevoerd in visuele identiteit, en meer bepaald in grafische semiotiek, bewegwijzering en cartografische weergave van informatie.

Hoofd themasVertegenwoordiging van de informatieKennistechnologieData-journalistiekCreëren van innovatieve dienstenleerplan... [-]

MFA in Contemporary Art Practice: Specialization - Experimental Media Art Practices

Srishti Institute of Art, Design and Technology
Campus Voltijd 2 jaar July 2019 India Bangalore

De Master in Creative Arts in Experimental Media Art (EMA) is een veld van artistieke praktijk, dialoog en onderzoek dat kunst, wetenschappen en technologie integreert. Het omvat theoretische en praktische experimenten om experimenteel gebruik van technologieën, media en modaliteiten te bevorderen. De transdisciplinariteit van de cursus stimuleert samenwerking, innovatie en duurzame benaderingen om ervaringen uit te drukken en te creëren. [+]

MFA in Contemporary Art Practice: Specialization - Experimental Media Art PracticesVisie

De specialisatie in Experimental Media Art (EMA) is een veld van artistieke praktijk, dialoog en onderzoek dat kunst, wetenschappen en technologie integreert. Het omvat theoretische en praktische experimenten om experimenteel gebruik van technologieën, media en modaliteiten te bevorderen. De transdisciplinariteit van de cursus stimuleert samenwerking, innovatie en duurzame benaderingen om ervaringen uit te drukken en te creëren.

Het programma is gericht op creatieve kunstbeoefenaars die geïnteresseerd zijn in een verscheidenheid aan media en modaliteiten. In het bijzonder nodigt het programma studenten en praktijkmensen uit die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de cognitieve, visuele, experimentele, wetenschappelijke, interactieve en narratieve aspecten van de wetenschappen en technologie.... [-]