Filter
Master Studies
Noord-Amerika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Master's Opleidingen in Media Management in Noord-Amerika 2019

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan verschillende culturen, kunnen studenten zelf opvoeden in goed afgeronde manier.

Master Porgramma in Media Management in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

1 Results in Media Management, Noord-Amerika

Other options within this field of study:
Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Als u een toekomst voor communicatieleiderschap voor ogen heeft, is het nieuwe mediabeheerprogramma geschikt voor u. Op de Universiteit van Syracuse, Newhouse studenten i ... [+]

Wanneer elk bedrijf een website en een 360-graden communicatieplan heeft, is elk bedrijf een mediabedrijf. Op de Universiteit van Syracuse , Newhouse studenten in de New Media Management graduate-programma de praktijk van de toepassing van innovatieve digitale oplossingen voor strategische communicatieproblemen in zowel traditionele als nieuwe media bedrijven.

"Niet alleen de media moeten storytelling opnieuw uitvinden op nieuwe platforms, elk bedrijf moet zijn verhaal anders vertellen."

- Larry Kramer '72Former president en uitgever, USA VANDAAG

Graduate Education is een facultair / student-partnerschap ... [-]
Verenigde Staten Syracuse
July 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands