Master Opleiding in Media Management in Azië

Beste Master's Programma's in Media Management in Azië 2019

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Als de grootste en meest bevolkte continent van de wereld, Azië bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, culturen, omgevingen, economie, historische banden, en overheidssystemen.

Master's Opleiding in Media Management in Azië

Lees meer

Master in Environmental Health

Diponegoro University
Campus Voltijd July 2019 Indonesië Semarang

[+]

Top Masters Opleidingen in Media Management in Azië 2019. [-]

Master in International News Production

Higher School of Economics
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Rusland Moskou

De Engelstalige master 'International News Production' biedt toekomstige specialisten de basis van moderne nieuwsproductie. Het is ook een kans om de nieuwste innovaties in deze branche onder de knie te krijgen, waardoor studenten effectief kunnen werken bij nieuwsuitzendingen - zowel wereldwijd als lokaal. Het programma biedt ook on-site training in de multimedia productie van inhoud in internationale redacties. Daarnaast bieden lezingen in de hedendaagse mediatheorie studenten de kans om kennis te verzamelen over de mediasystemen van de wereld en de huidige economische trends. De cursus helpt ook om vaardigheden op te bouwen in nieuwsanalyse en agendasetting in een snel veranderende mediaomgeving. [+]

Nieuw programma. Eerste intake in 2019.

De huidige mediaomgeving wordt gekenmerkt door aanzienlijke veranderingen in nieuwsproductie, contentdistributie en consumptie. Informatiestroom is steeds globaler geworden. Bovendien worden reguliere mediakanalen uitgedaagd door de grote verscheidenheid aan alternatieve informatiebronnen - zowel online als offline. En de vraag naar dergelijke bronnen is snel toegenomen.

De Engelstalige master 'International News Production' biedt toekomstige specialisten de basis van moderne nieuwsproductie. Het is ook een kans om de nieuwste innovaties in deze branche onder de knie te krijgen, waardoor studenten effectief kunnen werken bij nieuwsuitzendingen - zowel wereldwijd als lokaal. Het programma biedt ook on-site training in de multimedia productie van inhoud in internationale redacties. Daarnaast bieden lezingen in de hedendaagse mediatheorie studenten de kans om kennis te verzamelen over de mediasystemen van de wereld en de huidige economische trends. De cursus helpt ook om vaardigheden op te bouwen in nieuwsanalyse en agendasetting in een snel veranderende mediaomgeving.... [-]


Master in mediamanagement

Hong Kong Baptist University School of Communication
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2019 Hongkong

Het programma wordt gezamenlijk uitgevoerd door de School of Communication en de School of Business. Het heeft tot doel afgestudeerden te produceren die zijn uitgerust met de algemene bedrijfsvoering, managementvaardigheden en specialistische kennis om mediabedrijven te beheren. [+]

Over

Het programma, getiteld "Master in sociale wetenschappen in mediabeheer", wordt gezamenlijk aangeboden door de School of Communication and the School of Business aan de Hong Kong Baptist University.

Door gebruik te maken van de expertise van de faculteit van beide scholen, integreert het programma state-of-the-art kennis over media en management in haar programma-ontwerp voor de opleiding van mediaprofessionals voor uitvoerend leiderschap in de media-industrie.

Studenten worden ondergedompeld in holistische studies van de algemene mediaomgeving en managementstrategieën met het oog op de toepassing van de kennis en vaardigheden in mediabedrijven.

Als een professionele graad gebouwd op solide onderzoeksfundament, benadrukt het Programma zowel het denken als de toepassing in mediamanagement en dient het zowel de media-industrie als de samenleving door het opleiden van zelfverzekerde en competente mediamanagers. Het programma is gelegen in het strategische Hongkong en is gericht op de uitdagingen van een snelle media-ontwikkeling in de Pan-Chinese regio en een globaliserende wereld.... [-]