MASTERSTUDIES

Deeltijd Master Opleidingen in Marketing in de Verenigde Waltham Verenigde Staten 2020

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Marketing studies kunnen studenten helpen om professionals in de industrie geworden, leert hen hoe om bedrijven te helpen met succes dacht promoten en verkopen producten van het gebruik van marketing strategieën, trendanalyse, onderzoek en prijsstelling.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Waltham is een klein stadje in Massachusetts gelegen rond een paar college campussen. De stad is bekend om zijn rol in de industriële revolutie, en universiteiten in de stad staan ​​bekend om hun techniek en mechanische programma.

Deeltijd Master in Marketing in de Verenigde Waltham in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Marketing, Waltham Filter

Master in marketinganalyse

Bentley University - McCallum Graduate School of Business
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
01 jul 2020
Engels
Campus

Programma-eigenschappen: ontwikkelt de kritische expertise in kwalitatieve en kwantitatieve analyse waar veel vraag naar is bij toonaangevende bedrijven in verschillende bedri ...

Lees meer