MASTERSTUDIES

Deeltijd Master's Programma's in Marketing in de Verenigde Wenen Oostenrijk 2020

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Marketing studies kunnen helpen leerlingen kennis met verschillende aspecten die betrokken zijn bij het gebied van product- en service promotie. Onderwerpen kunnen onder meer strategie-ontwikkeling, economie, trends, prijzen en doelgroep identificatie.

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om ideeën over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk en heeft vele faciliteiten om die status passen. Onderwijs centra zijn in uitstekende conditie gaat mate van het hebben van internationale scholen, zoals American International School Wenen en Internationale Universiteit van Wenen.

Deeltijd Masters in Marketing in de Verenigde Wenen in Oostenrijk

3 Resultaten in Marketing, Wenen Filter

Masters in marketing

WU - Vienna University of Economics and Business
MSc
okt 2021
<
Voltijds
08 okt 2020
Engels
Campus

Vier semesters, voltijds, Engelstalig programma

Lees meer

Master Of Arts (MA) In Marketing

Webster Vienna Private University
Master
17 aug 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het doel van de marketing kern is om een ​​kans te bieden voor de student om de dynamiek van het menselijk gedrag dat marketing beslissingen van invloed zijn studie ...

Lees meer

MSc In Marketing Management

International Business School – Budapest
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
Campus

Het programma - MSc in Marketing Management is gericht op afgestudeerden in staat met behulp van hun kennis en begrip in een multiculturele omgeving te produceren, en het deel ...

Lees meer