MASTERSTUDIES

Deeltijd Graduate Studies in Marketing in Bulgarije 2020

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Marketing is de promotie van producten en diensten, en het is essentieel voor elk bedrijf dat wil om succes te ervaren. Een marketing programma kan de leerlingen informatie over trends in de markt, analyse, strategie en onderzoek te leren.

Ministerie van onderwijs houdt toezicht vaak het onderwijs in Bulgarije. De studenten die na te streven het hoger onderwijs op de universiteit krijgen vaak een bepaald percentage van de overheid sponsoring zodat zij met succes hun studie te voltooien.

Deeltijd Master Porgramma in Marketing in Bulgarije

2 Resultaten in Marketing, Bulgarije Filter

Master in bedrijfsmanagement en marketing.

VUZF University
Master
okt 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

Het onderwijs in het programma "Financieel beheer en marketing" is een mix van disciplines, geschikt voor diegenen die een bredere kijk willen hebben op de afhankelijkheid en ...

Lees meer

Universiteit van Leicester MSc in Marketing

Stafford
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
24&nbsp;-&nbsp;30 maanden
Engels
Online

De Masters in Marketing van de Universiteit van Leicester zijn ontworpen voor professionals die effectieve leiders willen worden in een dynamische wereldwijde markt en praktis ...

Lees meer