close

Filters

Resultaten weergeven

Master's Programma's in Executive Marketing 2021

Master programma's zijn meestal ontworpen om personen die reeds een opleiding hebben voltooid in hun specifieke gebied te helpen. In veel gevallen zijn de programma's zijn gericht op professionals die willen hun carrière te bevorderen door het verbeteren van vaardigheden en het bevorderen van een dieper inzicht in de problemen die zij ondervinden bij de werkplek.   Wat is een Master… Meer informatie

Master programma's zijn meestal ontworpen om personen die reeds een opleiding hebben voltooid in hun specifieke gebied te helpen. In veel gevallen zijn de programma's zijn gericht op professionals die willen hun carrière te bevorderen door het verbeteren van vaardigheden en het bevorderen van een dieper inzicht in de problemen die zij ondervinden bij de werkplek.

Wat is een Master in Executive Marketing? Deze geavanceerde mate vertegenwoordigt zeer geconcentreerde focus op leiderschap door middel van open communicatie en intermenselijke relaties. Professionals die deelnemen aan dit programma leren om hun eigen gedrag te beoordelen en passen hun leiderschapsstijlen zodat ze in staat om krachtige relaties met hun zakelijke collega's en medewerkers te ontwikkelen. Het programma omvat tevens effectieve methoden van het oplossen van conflicten op de werkvloer.

Afronding van dit programma kunnen afgestudeerden voor te bereiden op meer effectieve leiders zijn. Afgestudeerden kunnen de principes die ze geleerd hebben in hun bestaande werkplek toe te passen.Met verhoogde begrip van de oorzaken van werkplek problemen, mensen die dit graduate programma hebben afgerond zijn bereid om de output van de mensen die ze toezicht te verbeteren. Andere voordelen van dit programma zijn onder meer zelfbewustzijn, de mogelijkheid om professionals relaties op te bouwen, en een volledig ontwikkelde managementvaardigheden.

De kosten voor deelname aan een masteropleiding gericht op executive marketing kan nogal verschillen van de ene school naar de andere. Een reden hiervoor is dat de onderwijsinstellingen wereldwijd gevestigd. Aankomende studenten moeten individueel contact met de scholen voor het collegegeld schema's en bijbehorende vergoedingen.

Deze bijzondere programma is meestal gericht op professionals die al hebben verdiend posities als senior-level executives of bedrijfsleiders. Na afronding van het programma, kan afgestudeerden blijven werken in hun huidige positie met meer succes.Ze kunnen ook vinden dat na het aanbrengen van de nieuw ontwikkelde vaardigheden die ze in aanmerking komen voor verdere vooruitgang door de echelons van hun gekozen sector.

Leidinggevenden die wensen om hun leiderschapskwaliteiten te verbeteren zal meer informatie in de programmagids door het invullen van het bijbehorende formulier vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Rome Business School
Rome , Italië +1 Meer

Versterk uw vaardigheden en ontwikkel fundamentele vaardigheden op alle gebieden van marketing en verkoop. Kies een internationale Master met bootcamps in het buitenland en Ca ... +

Versterk uw vaardigheden en ontwikkel fundamentele vaardigheden op alle gebieden van marketing en verkoop. Kies een internationale Master met bootcamps in het buitenland en Carrière Services. -
Master
Deeltijd
Italiaans
apr 2021
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op