Master in Marketing voor Stafmedewerkers

Beste Master's Opleidingen in Marketing voor Stafmedewerkers 2018

Marketing voor Stafmedewerkers

Master programma's zijn meestal ontworpen om personen die reeds een opleiding hebben voltooid in hun specifieke gebied te helpen. In veel gevallen zijn de programma's zijn gericht op professionals die willen hun carrière te bevorderen door het verbeteren van vaardigheden en het bevorderen van een dieper inzicht in de problemen die zij ondervinden bij de werkplek.

 

Wat is een Master in Executive Marketing? Deze geavanceerde mate vertegenwoordigt zeer geconcentreerde focus op leiderschap door middel van open communicatie en intermenselijke relaties. Professionals die deelnemen aan dit programma leren om hun eigen gedrag te beoordelen en passen hun leiderschapsstijlen zodat ze in staat om krachtige relaties met hun zakelijke collega's en medewerkers te ontwikkelen. Het programma omvat tevens effectieve methoden van het oplossen van conflicten op de werkvloer.

 

Afronding van dit programma kunnen afgestudeerden voor te bereiden op meer effectieve leiders zijn. Afgestudeerden kunnen de principes die ze geleerd hebben in hun bestaande werkplek toe te passen.Met verhoogde begrip van de oorzaken van werkplek problemen, mensen die dit graduate programma hebben afgerond zijn bereid om de output van de mensen die ze toezicht te verbeteren. Andere voordelen van dit programma zijn onder meer zelfbewustzijn, de mogelijkheid om professionals relaties op te bouwen, en een volledig ontwikkelde managementvaardigheden.

 

De kosten voor deelname aan een masteropleiding gericht op executive marketing kan nogal verschillen van de ene school naar de andere. Een reden hiervoor is dat de onderwijsinstellingen wereldwijd gevestigd. Aankomende studenten moeten individueel contact met de scholen voor het collegegeld schema's en bijbehorende vergoedingen.

 

Deze bijzondere programma is meestal gericht op professionals die al hebben verdiend posities als senior-level executives of bedrijfsleiders. Na afronding van het programma, kan afgestudeerden blijven werken in hun huidige positie met meer succes.Ze kunnen ook vinden dat na het aanbrengen van de nieuw ontwikkelde vaardigheden die ze in aanmerking komen voor verdere vooruitgang door de echelons van hun gekozen sector.

 

Leidinggevenden die wensen om hun leiderschapskwaliteiten te verbeteren zal meer informatie in de programmagids door het invullen van het bijbehorende formulier vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Executive Master In Marketing En Innovatie In Verkoop In Madrid

Madrid School of Marketing
Campus Voltijd 400 uur April 2019 Spanje Madrid

De Executive Master in Marketing Management en innovatie in verkoop - Face (Madrid) van MSMK, is ontworpen om een ​​leider van de marketing afdeling geworden, met een hoge specialisatie in Marketing en Sales, zodat u een overzicht van de markt, om de huidige veranderingen in het gedrag te veranderen te krijgen consumenten in een competitief voordeel voor uw bedrijf. [+]

PRESENTATIE

De Executive Master in Marketing Management en innovatie in verkoop - Face (Madrid) van MSMK, is ontworpen om een ​​leider van de marketing afdeling geworden, met een hoge specialisatie in Marketing en Sales, zodat u een overzicht van de markt, om de huidige veranderingen in het gedrag te veranderen te krijgen consumenten in een competitief voordeel voor uw bedrijf. De ontwikkeling van de Master Executive in Marketing Management en Innovatie in Sales het zal u toelaten om de meest effectieve strategieën en acties in marketing identificeren en ontwikkelen van een multisectorale visie en een duidelijke technologische benadering van deze, gedurende de ontwikkeling van het programma is bedoeld om studenten beheersen de belangrijkste technieken voor data management en informatie samenwerking en invloed te krijgen van de consument aan de verandering en de management wisselend succes te begrijpen, het versterken van de aanwezigheid van het merk en de ervaring van de consument, het optimaliseren van de diversiteit van kanalen en apparaten in de totale marketing strategie, het optimaliseren van de financiële middelen en de mensen in deze nieuwe omgeving en begrijpen van de belangrijkste technologische hulpmiddelen toegepast in marketing en sales. De Master die is ontworpen voor professionals met minimaal 5 jaar ervaring in de relevante functies in marketing of sales, senior ondernemers of intrapreneurs en andere professionals, met uitgebreide professionele ervaring en die wensen te worden omgebogen naar het gebied van marketing en sales bezit een Employment Lifetime.... [-]