MASTERSTUDIES

Deeltijd Master Opleidingen in Marketing van luxe goederen in Spanje 2020

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

De Master in Luxury Marketing biedt de tools om een ​​volledige kennis van de markt voor luxe goederen, van haar commercialiteit, van de concurrentie dynamiek en trends, verwerven om bedreigingen, kansen en consumentengedrag te begrijpen.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Deeltijd Master's Opleiding in Marketing van luxe goederen in Spanje

2 Resultaten in Marketing van luxe goederen, Spanje Filter

MSc in International Luxury Industries Management

Toulouse Business School
MSc
sep 2020
<
Voltijds
<
12 maanden
30 jul 2020
Engels
Campus

De luxemarkt verkeert in transitie en evolueert voortdurend naar zijn marketingpraktijken, wat betekent dat studenten een sectorale marketingaanpak moeten volgen wanneer ze in ...

Lees meer

Internationale master in mode en luxe marketing

ESIC Business & Marketing School
Master
okt 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
10 maanden
Spaans
Campus

Deze modemeester heeft een gespecialiseerd marketingprogramma toegepast op de mode- en luxesector in een mondiale omgeving. Het vergroot het vermogen tot innovatie, creativite ...

Lees meer