MASTERSTUDIES

Deeltijd Master's Programma's in Marketingstudies in de Verenigde Waltham Verenigde Staten 2020

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Zakelijke professionals met het onderwijs in marketing en communicatie kan leiden tot nieuwe kansen voor hun carrière. Ze kunnen hun vaardigheden gebruiken om merkimago over studies en consumenten adviseren of beheren van een marketing-groep binnen hun bedrijf.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

De stad Waltham gelegen in de staat Massachusetts en staat bekend als een belangrijke bijdrage van de Amerikaanse industriële revolutie. Het is dient als een educatieve hub gastheer van de Brandeis University en Bentley University onder andere instellingen voor hoger onderwijs.

Deeltijd Master Opleiding in Marketingstudies in de Verenigde Waltham in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Marketingstudies, Waltham Filter

Master in marketinganalyse

Bentley University - McCallum Graduate School of Business
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
01 jul 2020
Engels
Campus

Programma-eigenschappen: ontwikkelt de kritische expertise in kwalitatieve en kwantitatieve analyse waar veel vraag naar is bij toonaangevende bedrijven in verschillende bedri ...

Lees meer