MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters in Marketingstudies in de Verenigde Palo Alto Verenigde Staten 2020

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Marketing en communicatie training is essentieel voor een reclamecampagne die producten en diensten zal publiceren in de markt te creëren. Studenten in deze cursus leren hoe ze reclame voor televisie, radio, digitale media, en gedrukte campagnes.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Silicon Valley is bekend als het middelpunt van de technologische boom in Californië. De stad is op de vooravond van technologische prestaties sinds het begin van de 20e eeuw. De stad heeft nabijheid van enkele van Amerika's beste universiteiten.

Deeltijd Master's Opleiding in Marketingstudies in de Verenigde Palo Alto in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Marketingstudies, Palo Alto Filter

Master in digitale marketing

Contemporary Technology University
Master
15 sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;18 maanden
15 aug 2020
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Word een digitale marketeer door de vaardigheden voor digitale marketingstrategie en marketingplanning, UX, contentmarketing, inkomende marketing, e-mailmarketing, zoekmachine ...

Lees meer