MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters in Marketingstudies in de Verenigde Rostov aan de Don Rusland 2020

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Marketing en communicatie training is essentieel voor een reclamecampagne die producten en diensten zal publiceren in de markt te creëren. Studenten in deze cursus leren hoe ze reclame voor televisie, radio, digitale media, en gedrukte campagnes.

Rusland (Russisch: Россия) is verreweg het grootste land ter wereld, die meer dan een achtste van de aarde 's bewoonde landoppervlak. De voormalige commissie staat voor Hoger Onderwijs in Rusland gefinancierd 240 universiteiten, academies en instituten, waardoor Rusland een solide land te studeren inch

Rostov aan de Don is een havenstad en het administratieve centrum van Rostov Oblast en het Zuidelijk Federaal District van Rusland en gastheren universiteiten zoals Don State Technical University, Rostov State University van Economie en Zuidelijk Federaal University om een ​​paar te noemen.

Deeltijd Masters in Marketingstudies in de Verenigde Rostov aan de Don in Rusland

1 Resultaten in Marketingstudies, Rostov aan de Don Filter

Master in Marketing

Rostov State University of Economics
Master
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Master in Marketing postdoctorale programma richt zich op analytische en onderzoek opleiding door geavanceerde het bestuderen van het onderzoek in de diverse marketing bollen.

Lees meer