MASTERSTUDIES

Deeltijd Master's Programma's in Marketingstudies in de Verenigde Wenen Oostenrijk 2020

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Cursussen in marketing en communicatie geven up-to-date opleiding in de nieuwste marketing kanalen, zoals digitale media. Er zijn verschillende programma's die cursussen leveren in formaten variërend van het traditionele klaslokaal instelling om online afstandsonderwijs.

 

Oostenrijk, officieel de Republiek Oostenrijk, is een federale republiek en een land van ongeveer 8.470.000 mensen in Centraal-Europa.

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk en heeft vele faciliteiten om die status passen. Onderwijs centra zijn in uitstekende conditie gaat mate van het hebben van internationale scholen, zoals American International School Wenen en Internationale Universiteit van Wenen.

Deeltijd Master's Programma in Marketingstudies in de Verenigde Wenen in Oostenrijk

3 Resultaten in Marketingstudies, Wenen Filter

Masters in marketing

WU - Vienna University of Economics and Business
MSc
okt 2021
<
Voltijds
08 okt 2020
Engels
Campus

Vier semesters, voltijds, Engelstalig programma

Lees meer

Master Of Arts (MA) In Marketing

Webster Vienna Private University
Master
17 aug 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het doel van de marketing kern is om een ​​kans te bieden voor de student om de dynamiek van het menselijk gedrag dat marketing beslissingen van invloed zijn studie ...

Lees meer

MSc In Marketing Management

International Business School – Budapest
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
Campus

Het programma - MSc in Marketing Management is gericht op afgestudeerden in staat met behulp van hun kennis en begrip in een multiculturele omgeving te produceren, en het deel ...

Lees meer