MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters Opleidingen in Marketingstudies in Nieuw-Zeeland 2020

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Cursussen in marketing en communicatie geven up-to-date opleiding in de nieuwste marketing kanalen, zoals digitale media. Er zijn verschillende programma's die cursussen leveren in formaten variërend van het traditionele klaslokaal instelling om online afstandsonderwijs.

 

Nieuw-Zeeland is een land van adembenemende en diverse natuurlijke schoonheid. Kiwi zijn niet alleen een van de nationale symbolen - de andere zijn de zilveren varenblad en Koru - maar ook de naam Nieuw-Zeelanders doorgaans zichzelf noemen. Buitenlandse studenten moeten het volledige collegegeld en de eigen kosten van levensonderhoud te betalen tijdens zijn studie aan een Nieuw-Zeelandse instelling.

Deeltijd Master Porgramma in Marketingstudies in Nieuw-Zeeland

3 Resultaten in Marketingstudies, Nieuw-Zeeland Filter

Master of Marketing (mmktg)

University of Auckland Business School
Master
<
Voltijds
<
18 maanden
Engels
Campus

De Master of Marketing is een 18-maanden cursussen masters degree programma gericht op het helpen u om de vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​carrière in marketing vo ...

Lees meer

Master of Marketing (MMktg)

AUT Business School
Master
mrt 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De Master of Marketing (MMktg) is bedoeld voor mensen die een bachelor hebben afgerond op elk gebied van studie en willen een postdoctorale kwalificatie te verkrijgen in marke ...

Lees meer

Torrens University Australia
Master
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

adverterende agentschappen marketing afdelingen ruimtelijke Graphics

Lees meer