MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters Opleidingen in Marketing Research in de Verenigde Madrid Spanje 2020

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Marketing onderzoek bestudeert klanten en consumenten en wat hen drijft om de aankoop van beslissingen, zodat bedrijven hun gebruik van en begrip van marketing kan verbeteren.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Madrid City is de hoofdstad van Spanje. Het is een grootstedelijk gebied met meer dan 3 miljoen inwoners. Het heeft een arena genaamd Las Ventas dat de jaarlijkse stierenvechten evenement organiseert. De stad heeft vele publieke en private universiteiten.

Deeltijd Master in Marketing Research in de Verenigde Madrid in Spanje

2 Resultaten in Marketing Research, Madrid Filter

Master in marketingwetenschappen

ESIC Business & Marketing School
Master
okt 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
10 maanden
Spaans
Campus

Onze Master in Marketing Science heeft een gespecialiseerd programma in Marketing Research & Analytics dat de wereldwijde visie op zaken en de internationale benadering ve ...

Lees meer

Master in neuromarketing

OBS Business School
Masters
May 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
10 maanden
Spaans
Online

Het marktonderzoek heeft de groei in dit begin van de eeuw versneld. De MNM van OBS Business School is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bedrijven om professionals ...

Lees meer