Filter
Master Studies
Italië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind Masters in Maritieme Techniek in Italië

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Een Graduate van een Master in Maritieme Techniek zal hoogstwaarschijnlijk specialiseren in de verschillende vakken of takken die de graad omvat. Deze omvatten, mariene hulpbronnen en de aquacultuur, cybernetica, hydrodynamica, operaties, engineering en maritieme constructies.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Master's in Maritieme Techniek in Italië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Maritieme Techniek, Italië

ISAD - Istituto Superiore di Architettura e Design

De master streeft ernaar technische en normatieve informatie te leveren die nodig is om het project van een boot te leren met extreme vrijheid en projectvertrouwen. De st ... [+]

De master streeft ernaar technische en normatieve informatie te leveren die nodig is om het project van een boot te leren met extreme vrijheid en projectvertrouwen. De studie van rompwaterlijnen, van structuren en leidingen en aan boord systemen maakt het mogelijk om vanaf het begin hun gepaste positionering te plannen, waardoor u een fundamentele professionaliteit kan verwerven om zich vrij in ontwerp en stijl uit te drukken.

De master is bedoeld voor afgestudeerden en afstuderen in architectuur, techniek, ontwerp en houders van een diploma in ontwerpscholen. Bovendien is het passend een goede kennis van CAD-programma's. Onderwijzend personeel bestaat uit architecten, ontwerpers en hoogwaardige marine architecten en mariene ingenieurs die werkelijk samenwerken met de belangrijkste nationale en internationale scheepswerven. Wij hebben opzettelijk jonge en dynamische mensen geselecteerd die geen theoretische maar concrete ervaringen van het scheepswerven zouden kunnen brengen. ... [-]

Italië Milaan
November 2019
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands