Master Opleiding in Maritiem Beheer in Bilbao Spanje

Top Master's Opleidingen in Maritiem Beheer in Bilbao Spanje

Maritiem Beheer

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Bilbao stad is de hoofdstad van Biskaje provincie, Spanje. Het heeft een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw. Bilbao heeft meer dan 1 miljoen inwoners. De stad heeft 2 universiteiten - Universiteit van Deusto en de Universiteit van Baskenland.

Top Masters Programma in Maritiem Beheer in Bilbao in Spanje

Lees meer

Master In Haven- En Maritiem Zakenbeheer En Maritiem Recht

University of Deusto
Campus Deeltijd 9 maanden September 2018 Spanje Bilbao

De Master's degree in Port and Maritime Business Management en Maritime Law zullen u een expert maken in het beheren van maritieme transportbedrijven in het snel veranderende en concurrerende scenario van vandaag. [+]

Overzicht

De Master's degree in Port and Maritime Business Management en Maritime Law zullen u een expert maken in het beheren van maritieme transportbedrijven in het snel veranderende en concurrerende scenario van vandaag.

Een van de belangrijkste voordelen is de algemene aanpak van het programma met inhoud die van toepassing is in alle delen van de wereld.

Vorig jaar was 60% van de deelnemers afkomstig van andere universiteiten buiten de Baskische autonome gemeenschap.

Student profielDe training was gericht op economische ontwikkeling

Deze master in Port and Maritime Business Management en Maritime Law is een geschikt programma voor iedereen die diepgaande kennis van dit belangrijke economische gebied wil verwerven. Geschikte kandidaten zijn onder meer:... [-]