Masters Programma in Maritiem Beheer in Finland

Bekijk Graduate Studies in Maritiem Beheer in Finland

Maritiem Beheer

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Maritiem beheer wordt beschouwd als de studie van het bedrijfsleven als het gaat om handel gedreven op de oceanen of in zeehavens. Cursussen worden vaak ontworpen om elementaire organisatie- en bedieningsprincipes te onderwijzen, terwijl ze ook specifieke factoren introduceren die bedrijfsrichting en groei dicteren in een maritieme omgeving.

Finland, officieel de Republiek Finland, is een Scandinavische land gelegen in het Fennoscandische regio Noord-Europa.

Master Opleiding in Maritiem Beheer in Finland

Lees meer

Master in Maritiem Management

Satakunta University of Applied Sciences
Online en Campus gecombineerd Deeltijd Finland Pori

Maritiem Management is een masteropleiding voor zeekapiteins en maritieme ingenieurs die hun managementexpertise willen verdiepen. [+]

Master diploma 60 ECTS 36 Intake Master of Marine Technology Master in de ingenieurswetenschappen

verkiesbaarheid

De masteropleiding Maritime Management is bedoeld voor studenten met een bachelordiploma (minimaal 240 ECTS-credits) onderwijs dat voldoet aan de managementniveauvereisten voor dekofficieren of machinisten van IMO STCW en een minimum van ten minste drie jaar werkervaring binnen het mariene veld.

Toelatingsexamen

Aanvragers moeten het volgende opmerken:

Het toelatingsexamen is verplicht; andere toelatingsexamens worden niet in overweging genomen.Het is niet mogelijk om de examenlocatie of -tijd te wijzigen.Het toelatingsexamen bevat een meerkeuzetest en een interview.Informatie over het examenmateriaal zal begin oktober 2017 beschikbaar zijn voor alle in aanmerking komende aanvragers.... [-]