Masters Opleidingen in Maritiem Beheer in Finland

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.   Studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in een maritieme onderneming, vinden de studie van het maritieme management een verstandige keu… Meer informatie

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

Studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in een maritieme onderneming, vinden de studie van het maritieme management een verstandige keuze. Typische studierichtingen zijn bedoeld om kritisch denken te verbeteren en managementvaardigheden te verbeteren, terwijl ze zich richten op kwesties die uniek zijn voor handel in een maritieme omgeving. 

Finland, officieel de Republiek Finland, is een Scandinavische land gelegen in het Fennoscandische regio Noord-Europa.

Master in Maritiem Beheer in Finland

Lees Minder
Satakunta University of Applied Sciences
Pori, Finland

Maritiem Management is een masteropleiding voor zeekapiteins en maritieme ingenieurs die hun managementexpertise willen verdiepen.

Maritiem Management is een masteropleiding voor zeekapiteins en maritieme ingenieurs die hun managementexpertise willen verdiepen. -
Executive opleidingen
Online en Campus gecombineerd
Deeltijd
Engels
aug 2020
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online