MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Mariene Biologie in Saudi Arabië

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Beveiligen van een baan in de mariene milieuwetenschappen door het verkrijgen van een master's degree in Marine Biology. Studie over de organismen in het mariene wereld en mariene milieu systemen van microben om dieren aan de universiteit van Stockholm en andere top hogescholen en universiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

Saoedi-Arabië is een van de twee genoemde landen voor hun koninklijke families, samen met het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië. Er zijn nogal wat werk voor expats in Saoedi-Arabië. Het 's aan te bevelen om te leren hoe om te lezen Arabisch, basic tajweed, en een aantal elementaire spreekvaardigheid voordat u komt.

Master's in Mariene Biologie in Saudi Arabië

1 Resultaten in Mariene Biologie, Saoedi-Arabië Filter

Master in Marine Science (MarS)

King Abdullah University of Science and Technology
Master
<
Voltijds
<
3 semesters
Engels
Campus

Het Marine Science (MarS) -programma maakt gebruik van KAUST's locatie aan de Rode Zee, een levend laboratorium met een groot potentieel voor opwindende wetenschap. Het progra ...

Lees meer