7 Master Opleidingen in Management in Tsjechië for 2024

Master Opleidingen in Management in Tsjechië for 2024Filter
    • Prague, Tsjechië

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Het voltijdse masterprogramma International Management/CEMS geeft studenten de kans om deel uit te maken van een wereldwijd netwerk van professionals, een semester in het buitenland door te brengen aan de gekozen CEMS-partneruniversiteit, al tijdens hun studie met 70 bedrijfspartners te communiceren en waardevolle informatie op te doen werkervaring via de internationale stage. Wat dit programma uniek maakt, is de combinatie met het CEMS MIM-programma dat in het eerste studiejaar wordt afgerond.

    • Karvina, Tsjechië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De masteropleiding Economie en Management is bedoeld om universitair geschoolde professionals met economische kennis en managementvaardigheden voor te bereiden die na het verwerven van de juiste praktijk in hogere of topmanagementposities kunnen optreden, niet alleen in de zakelijke sfeer. De nadruk wordt gelegd op internationale accenten van ondernemersactiviteiten tijdens de studie. Succesvolle afgestudeerden krijgen de titel 'ingenieur' (afgekort. Ing.) en zijn bereid om onmiddellijk de arbeidsmarkt te betreden of ze krijgen de mogelijkheid om verder te promoveren.

    • Liberec, Tsjechië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Studenten zijn voorbereid op het oplossen van standaardtaken voor hogere managers. Een ruime keuze aan onderwerpen stelt afgestudeerden in staat werk te zoeken in bedrijven en in functies van zelfstandige ondernemers.

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    • Praha-Suchdol, Tsjechië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De studietak is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn op het gebied van economie en management. Het wordt interdisciplinair opgezet met behulp van de geïntegreerde economische en managementbasis, kwantitatieve methoden, ICT en de verbonden sociaal-wetenschappelijke disciplines.

    • Brno-sever, Tsjechië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma biedt twee specialisaties: Management en Human resources en internationaal leiderschap.

    • Linz, Oostenrijk
    • Ceske Budejovice, Tsjechië

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels, Duits

    De masteropleiding Management