Master in Management in Krems Oostenrijk

Beste Masters Opleidingen in Management in Krems Oostenrijk

Management

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Oostenrijk zal bloot studenten aan een verscheidenheid van dit land 's "uitstekend " cultuur. Oostenrijk is een uitstekende studie in het buitenland keuze voor studenten met een interesse in de Duitse taal.

Krems is een prachtige stad in Oostenrijk. Omdat het de vijfde grootste, heeft het gehost enkele opmerkelijke onderwijs centra, zoals de Donau Universiteit Krems, IMC Fachhochschule Krems en vele andere technische instituten.

Beste Master's Opleiding in Management in Krems in Oostenrijk

Lees meer

Master Degree Management

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar October 2018 Oostenrijk Krems +1 more

Masteropleiding content management - algemene modules, specialiteit modules: controlling, specialisatie modules: Human Resources Management ... [+]

De master-programma is gericht op aspirant-studenten die willen overnemen leidinggevende posities gedurende hun hele loopbaan in het bedrijfsleven en andere organisaties. De cursus bereidt zowel voor de verwerving van enterprise-brede management ervaring en - vooral in de voorkant van het management posities in Human Resource Management en Control - wordt gekozen door de specialisaties. Door de industrie-onafhankelijke benadering van deze taken worden uitgevoerd in alle bedrijfstakken. De eigenaardigheid van de Masters Course management is de focus op het concept van duurzaam beheer, wat ook weer te vinden in alle klassen.

Studeren in een oogopslag Organisatievorm: Full Time Cursus Taal: Duits (wat Engels) Duur: 2 jaar Academische graad: Master of Arts in Business (MA ) Studie details ... [-]