Master Opleiding in Management in Oostenrijk

Bekijk alle Masters Opleidingen in Management in Oostenrijk

Management

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om idee├źn over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Master's Opleiding in Management in Oostenrijk

Lees meer

Master Degree Management

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar October 2018 Oostenrijk Krems an der Donau +1 more

Masteropleiding content management - algemene modules, specialiteit modules: controlling, specialisatie modules: Human Resources Management ... [+]

De master-programma is gericht op aspirant-studenten die willen overnemen leidinggevende posities gedurende hun hele loopbaan in het bedrijfsleven en andere organisaties. De cursus bereidt zowel voor de verwerving van enterprise-brede management ervaring en - vooral in de voorkant van het management posities in Human Resource Management en Control - wordt gekozen door de specialisaties. Door de industrie-onafhankelijke benadering van deze taken worden uitgevoerd in alle bedrijfstakken. De eigenaardigheid van de Masters Course management is de focus op het concept van duurzaam beheer, wat ook weer te vinden in alle klassen.

Studeren in een oogopslag Organisatievorm: Full Time Cursus Taal: Duits (wat Engels) Duur: 2 jaar Academische graad: Master of Arts in Business (MA ) Studie details ... [-]