MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Management in Litouwen

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

De Republiek Litouwen is de officiƫle naam van het land. Het wordt gevonden in noordelijke deel van Europa. Litouwen waardeert wetenschap en techniek in hun onderwijs hoog. Het heeft de fundamentele aspecten van primaire, secundaire en tertiaire niveaus van onderwijs. Litouwen is een andere toonaangevende land in de verstrekking van kunst, wetenschap, techniek en technologische opleidingen. Litouwen heeft een aantal uitdagingen geconfronteerd in het hoger onderwijs de afgelopen jaren, dat leidde tot de oprichting van de 20 universiteiten om de toegankelijkheid te verbeteren.

Master's Programma in Management in Litouwen

1 Resultaten in Management, Litouwen Filter

Master in Electronic Business Management

Mykolas Romeris University
Executive opleidingen
01 sep 2020
<
Voltijd
<
3 semesters
01 jun 2020
Engels
Campus

Het programma is bedoeld om hooggekwalificeerde en bekwame managers en directeuren voor te bereiden met een masterdiploma in bedrijfsbeheer en administratie, die in staat zull ...

Lees meer