38 Master Opleidingen in Management in Frankrijk for 2024

Master Opleidingen in Management in Frankrijk for 2024Filter
    • Grenoble, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master in Applied Corporate Management is een graduate programma in het bedrijfsleven dat zich toelegt op studenten die graag de theorieën, praktijken en hulpmiddelen willen ontdekken en begrijpen die nuttig zijn voor het leiden van organisaties en het nemen van managementbeslissingen.

    • Toulouse, Frankrijk
    • Barcelona, Spanje

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    TBS Master in Management programma van TBS wordt gekenmerkt door zijn academische striktheid en samenhangende structuur, waardoor een geleidelijke verwerving van vaardigheden met een internationale dimensie mogelijk wordt:

    • Nice, Frankrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master's in Management (MiM) - Finance is ontworpen om studenten de kennis en expertise te bieden die nodig zijn om een succesvolle internationale carrière na te streven.

    • Paris, Frankrijk
    • Strasbourg, Frankrijk
    • + 1 more

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    MSc in Management of Artificial Intelligence ontwikkelt uw vaardigheden om de kracht van AI te benutten om betere prestaties te bereiken voor organisaties over de hele wereld.

    • Nantes, Frankrijk
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    De Master in Management aan de Audencia Business School is een van de Franse elite Grande École-programma's, wereldwijd erkend voor kwaliteit. Als student profiteert u van onze reputatie, ons netwerk en onze vooruitstrevende training. Je ontwikkelt meerdere expertisegebieden en bent sterk in de fundamenten van internationaal management.

    • Île-de-France, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Dit Master in Applied Management-programma ontwikkelt geavanceerde managementvaardigheden en stelt studenten in staat praktische kennis te verwerven waardoor ze posities met hoge verantwoordelijkheid in de bedrijfswereld kunnen innemen. Het programma bereidt studenten voor op toekomstige leiders, in de eerste plaats door een gemeenschappelijke kern van onderwijs aan te bieden over kernmanagementonderwerpen zoals financiën, human resources, marketing, bedrijfsstrategie en bedrijfsvoering. Het programma biedt vervolgens een reeks optionele cursussen in drie verschillende disciplines: ondernemingsrecht, economie, financiën en cultuur.

    • Paris, Frankrijk
    • Reims, Frankrijk
    • + 1 more

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Master in Management-programma heeft tot doel high-potential managers en ondernemers voor te bereiden die initiatief kunnen nemen en waarde kunnen creëren in een multiculturele wereld.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Het doel van dit programma is om u te helpen uw professionele doel te bereiken door u een transversale visie van bedrijven te geven om hun financiële en operationele prestaties te verbeteren. We bereiken dit doel door de academische excellentie van de faculteit van ESCP en de up-to-date praktijkkennis van de professionele docenten te combineren met behulp van diverse pedagogische benaderingen. Dit programma vindt plaats op onze campus in Parijs en Berlijn.

    • Île-de-France, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze Master in Management aan de Paris School of Business is nu beloond met 5 nationale en internationale accreditaties. Naast de nationale RNCP-certificering, het verkregen visum en de graad van Master, was PSB al de eerste post-Bac Business school die de internationale AMBA-accreditatie behaalde.

    • Montpellier, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    AACSB, EFMD-EQUIS en AMBA geaccrediteerd, de Master in Management (Grande Ecole Programme) van Montpellier Business School maakt het mogelijk om af te studeren met een mastergraad. Het wordt regelmatig gerangschikt in de wereldtop 50 en de Franse top 15. Deel uitmaken van het Grande Ecole-programma van Montpellier Business School betekent ervoor kiezen om je talenten en expertise te ontwikkelen om een belanghebbende te worden in een veranderende wereld.

    • Clermont-Ferrand, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Master in Management-programma (100% in het Engels gegeven) is een 2-jarig masterprogramma dat door de Financial Times Ranking wordt beschouwd als een van de beste bedrijfsgerelateerde programma's in zowel Frankrijk als Europa. Het programma bereidt studenten voor op de hoogste leidinggevende functies in het bedrijfsleven. Studenten worden onderworpen aan een rigoureuze bedrijfs- en managementtraining waarmee ze over de kennis en vaardigheden beschikken die nodig zijn om volledig operationeel te zijn na voltooiing van het programma. Gedurende het programma zullen studenten verschillende internationale ervaringen opdoen door een semester in het buitenland door te brengen, een dual-degree te behalen en executive stages te doen.

    • Lyon, Frankrijk

    Full time

    Op de campus

    Engels

    • Rennes, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master in Management (MiM) aan Rennes School of Business is een tweejarig programma dat tot doel heeft inspirerende en verantwoordelijke leiders op te leiden die in staat zijn anders te denken in een complexe en internationale wereld. Door een combinatie van innovatieve lesmethoden, internationale bekendheid en praktisch, praktijkgericht leren, worden onze studenten begeleid bij het opbouwen van hun eigen Pathway naar de carrière waarnaar ze streven, terwijl ze hun managementvaardigheden, hun persoonlijke ontwikkeling en hun interesses aanscherpen.

    • Évry-Courcouronnes, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Het IMT-BS Integrated Master in Management (IMM) -programma is een driejarig initieel onderwijsprogramma. Het bereidt studenten voor om de uitdagingen van management, nieuwe technologieën en de internationale omgeving onder de knie te krijgen.

    • Mont-Saint-Aignan, Frankrijk

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Frans, Engels

    De Advanced-Master in Sciences and Management of the Equine Industry (MS®️ MESB) is gericht op het opleiden van generalistische en veelzijdige executives, met diepgaande kennis van de paardenindustrie, erkend voor hun expertise in de structurering, ontwikkeling en groei van de economische activiteit van de sector in Frankrijk en internationaal.