Masters Programma in Management in de Verenigde Rijsel Frankrijk

Beste Master's Programma's in Management in de Verenigde Rijsel Frankrijk

Management

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Rust langs de rivier de Deule is Lille, de belangrijkste stad van de Lille Metropole in het Frans-Vlaanderen. De stad heeft meer dan 200.000 inwoners. Lille heeft 6 universiteiten en een aantal hogescholen.

Top Master's in Management in de Verenigde Rijsel in Frankrijk

Lees meer

LL.M. in het Frans-Duits

Lille Catholic University - Faculty of Law
Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2019 Frankrijk Rijsel Parijs +1 more

De LL.M. in het Frans-Duits en Europees ondernemingsrecht wordt gegeven in het Frans, in het Duits en in het Engels. Tijdens de twee jaar van het programma - de eerste op de campus van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Passau in Duitsland en de tweede op de campus van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de UCL - zijn studenten gespecialiseerd in verschillende onderwerpen in het ondernemingsrecht, in Franse, Duitse en Europese juridische sferen. [+]

De LL.M. in het Frans-Duits en Europees ondernemingsrecht wordt gegeven in het Frans, in het Duits en in het Engels. Tijdens de twee jaar van het programma - de eerste op de campus van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Passau in Duitsland en de tweede op de campus van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de UCL - zijn studenten gespecialiseerd in verschillende onderwerpen in het ondernemingsrecht, in Franse, Duitse en Europese juridische sferen.

Doelstellingen van de LL.M. (Meester)Programma met betrekking tot de belangrijkste onderwerpen van het ondernemingsrecht in Frankrijk, Duitsland en op Europees niveau (handelsrecht, Europese antitrustwetgeving, ondernemingsrecht Recht, Europees mededingingsrecht, contractenrecht, internationale en Europese fusiesBijscholing in een bedrijf of bij een advocatenkantoor w (ork / studieprogramma / "Alternance" in het Frans), onderdeel van het eindcijfer.Opleiding tot juridische activiteiten van bedrijven, openbare instellingen en Frans-Duitse en Europese advocatenkantoren.Educatieve middelenEen jaar juridische opleiding in elk land (rechtsfaculteit van de Universiteit van Passau in Duitsland, dan de rechtenfaculteit van de universiteit van Lille, Paris-Campus in Frankrijk).Gevorderde taalcursussen en cultuurcursussen.Uitreiking van een certificaat ("Leistungsanerkennung") door de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aan het einde van het eerste jaar van de LL.M.Cursussen in het Frans, Duits en Engels met professoren van de faculteit of gasthoogleraren.JobsEen werk / studieprogramma (een professionele LL.M. - "master en alternance" in het Frans) biedt studenten de voordelen van een salaris en financiert de EFS van het programma.Beroepservaring die studenten goed voorbereid op hun toekomstige internationale carrière en hun plaatsingspercentage verhoogt.Een kans voor Duitse studenten die geslaagd zijn voor hun... [-]