Filter
Master Studies
België Vlaanderen Diepenbeek Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Master Programma's in Management in de Verenigde Diepenbeek België

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Met universitair onderwijs zijn de meeste bovenste niveau in het onderwijssysteem van de België, heeft de regering meer nadruk te leggen om ervoor te zorgen dat het leven van de leerlingen wordt gemaakt zo eenvoudig mogelijk te maken door middel van de lening-en subsidieprogramma's. Ze bieden sponsors voor internationale studenten met arme en kwetsbare achtergronden die willen studeren in dit land.

Diepenbeek is de thuisbasis van enkele van de beste instellingen voor hoger onderwijs in België. Universiteit Hasselt, die snel groeit, is hier te vinden. Andere opmerkelijke hogescholen bieden ook geassocieerd te worden met deze stad.

Top Master's Opleiding in Management in de Verenigde Diepenbeek in België

Lees meer Lees Minder

1 Results in Management, Diepenbeek

Graden
Plaats
België
Vlaanderen
Diepenbeek
Studievorm
Tempo
Hasselt University

De Master of Management is een internationaal éénjarig masterprogramma (in het Engels) dat studenten voorbereidt op een carrière in dynamische, internationale zakelijke o ... [+]

De Master of Management is een internationaal éénjarig masterprogramma (in het Engels) dat studenten voorbereidt op een carrière in dynamische, internationale zakelijke omgevingen.

Het programma richt zich op het confronteren van studenten met uitdagende strategische bedrijfsproblemen om hen vertrouwd te maken met alle belangrijke aspecten van een bedrijf. Het programma is afgestemd op bachelor- en master-afgestudeerden die hun internationaal management willen verbreden en hun kennis van en vaardigheden in Business Process Management (BPM), International Marketing Strategy (IMS) en Strategy and Innovation Management (SIM) willen verdiepen. .

Het programma is niet alleen van toepassing op (bedrijfs) economiestudenten, maar ook op universitair afgestudeerden in niet-economische vakgebieden, zoals ingenieurs, advocaten, psychologen, enz.... [-]

België Hasselt Diepenbeek
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands