55 Master Opleidingen in Managementstudies in Zwitserland for 2024

Master Opleidingen in Managementstudies in Zwitserland for 2024Filter
    • Zürich, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    • Geneva, Zwitserland
    • Barcelona, Spanje
    • + 1 more

    Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    International Finance onderzoekt theorieën en praktijken die het verschil kunnen maken tussen succes en mislukking. Je doet kennis en praktische vaardigheden op om te gedijen in de financiële wereld.

    • Ilanz, Zwitserland

    Full time

    3 semesters

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Deze master brengt luxe tot leven. Het leert toekomstige managers in luxebedrijven de unieke vaardigheden van een hospitality-expert. Je academische programma van twee semesters omvat een breed scala aan luxesectoren, waaronder hotels en resorts, lekker eten en wijn, ultraluxe reizen, plus mode en design.

    • Buona Vista area, Zwitserland

    9 maanden

    Afstand leren

    Engels

    • Switzerland Online, Zwitserland

    Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De Online Master in Sustainable Fashion Management biedt diepgaande kennis over de kernvraagstukken en uitdagingen van duurzame mode en integreert verantwoord leiderschap toegepast op de modesector. Aangeboden via onze Online Campus, kun je je studie in een flexibel formaat volgen, waarbij je de juiste werklast selecteert door te beslissen hoeveel van de beschikbare modules je per semester wilt volgen, of zelfs een semester uit te stellen volgens jouw schema.

    • Barcelona, Spanje
    • Geneva, Zwitserland
    • + 1 more

    Full time

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Mode en luxe spelen al eeuwenlang een belangrijke rol in de samenleving. Gericht op zakelijke managementvaardigheden en consumentenattitudes met luxe producten, met de nadruk op design en creativiteit, bereidt dit programma u voor op de projectie van een merk. Met elementen zoals advertentiestrategie, communicatievaardigheden en innovatief denken, krijgt u een diepgaand inzicht in hoe u een uniek merk effectief kunt beheren en positioneren.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Geneva, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Leidt tot leidinggevende posities op het gebied van handelsbevordering en -ontwikkeling bij internationale handelsorganisaties, diplomatieke diensten, kamers van koophandel en de particuliere sector. Optionele tweede master van Boston University, VS (9 maanden). Onze MITF stond in 2023 op de 29e plaats van de wereld volgens de QS University-ranglijst.

    • Online Spain
    • Online Switzerland
    • + 1 more

    Full time

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het Master in Management-programma van de EU onderzoekt leiderschap in de 21e eeuw, van strategisch denken, management en onderhandelen tot marketing. Dit programma richt zich op de ontwikkeling van uitvoerende vaardigheden en geeft studenten de tools om effectieve leiders te zijn en zich aan te passen aan toekomstige veranderingen.

    • Lucerne, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    Met een major in People Management en Organisatie ben je in staat om strategisch belangrijke en complexe bedrijfsprocessen op het gebied van human resource management (HRM), leiderschap en organisatieontwikkeling te initiëren, ontwerpen en succesvol te begeleiden. Deze interdisciplinaire masteropleiding combineert praktijkgerichte, goed onderbouwde kennis met bewezen toepassingsexpertise.

    • Schaffhausen, Zwitserland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master of Science in Computer Science and Software Engineering (CSSE) bij Constructor Institute Schaffhausen omvat een breed scala aan cursussen en projecten die een breed spectrum van onderwerpen op het gebied van informatica en software-engineering behandelen, evenals essentiële management- en leiderschapsvaardigheden.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    14 maanden

    Op de campus

    Engels

    Niet alle managers zijn leiders - toch bekleden de meest effectieve managers vaak hogere leidinggevende functies. De meest geavanceerde onder hen zullen niet alleen het succes van hun eigen bedrijf stimuleren, maar ook het landschap van een hele branche beïnvloeden. Dit vereist een toewijding aan uitmuntendheid, een toewijding om te leren en voorop te lopen in zakelijke trends. Ons programma biedt u inzicht in mondiale bedrijfspraktijken, het vermogen tot innovatief denken en de motiverende vaardigheden die niet alleen nodig zijn om mensen te managen, maar ook om ze achter u te krijgen. Onze professoren helpen u om uw vaardigheden te vergroten om oplossingen te ontwikkelen voor complexe problemen en situaties. U begrijpt hoe u trends in de branche en hun impact op uw organisatie kunt analyseren en hoe u organisatieveranderingen kunt anticiperen, plannen en uitvoeren.

    • Milan, Italië
    • Rome, Italië
    • + 6 more

    Deeltijd

    13 maanden

    Blended

    Engels

    De Executive Master in Luxury Management (EMiLUX) is een modulair post-ervaringsprogramma dat gedurende 13 maanden wordt gegeven in Parijs, Milaan, Dubai, Londen, Los Angeles en Silicon Valley, Lausanne en Rome. De EMiLUX is een unieke kans om uw carrière in de luxebusiness kracht bij te zetten, ook vanuit verschillende culturele perspectieven en in verschillende markten. Zonder je baan te hoeven verlaten, heb je de mogelijkheid om deuren te openen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden, en kun je nieuwe doelen bereiken.

    • Lugano, Zwitserland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels, Italiaans

    De Master in Public Management and Policy wordt aangeboden door de Faculteit der Economische Wetenschappen en de Faculteit Communicatiewetenschappen van de Università della Svizzera Italiana, USI , gelegen in Lugano en wordt gepromoot door het Swiss Public Administration Network (SPAN). Dit voltijdse studieprogramma omvat 120 ECTS, voor een gebruikelijke duur van 2 jaar. De publieke sector is de afgelopen jaren radicaal veranderd en creëert interessante en opwindende professionele kansen waarvoor nieuwe, goed gekwalificeerde professionals nodig zijn. De verscheidenheid aan vaardigheden, vaardigheden en kennis die nodig is voor iedereen die een verantwoordelijke positie wil bekleden en verandering in de publieke en private non-profitsector wil bevorderen, is precies wat de Master in Public Management and Policy biedt.

    • Zürich, Zwitserland
    • Online Switzerland

    Deeltijd

    2 semesters

    Afstand leren

    Engels

    COLLÉGIUM HUMANUM WARSAW MANAGEMENT UNIVERSITY EN ALFRED NOBEL OPEN BISUNESS SCHOOL ZWITSERLAND UNIVERSITY OF EUROPEAN BUSINESS SCIENCES lanceren Europa kondigt publiekelijk erkende MBA-cursus aan in academiejaar 2021/2022 1.semester.https://smarthub.keystoneacademic.com/school/7576