53 Master Opleidingen in Managementstudies in Zuid-Amerika for 2024

Master Opleidingen in Managementstudies in Zuid-Amerika for 2024Filter
    • Rio de Janeiro, Brazilië

    Full time

    15 maanden

    Blended

    Engels

    De Master in Management (MIM) is het paspoort voor studenten om uitzonderlijke zakelijke carrières te bereiken. Het programma biedt een solide basis op kernmanagementgebieden met een sterk internationaal perspectief: studenten duiken in de wondere wereld van praktische en theoretische kennis.

    • São Paulo, Brazilië

    Deeltijd

    4 semesters

    Afstand leren

    Portugees

    De Master ESG in Practice heeft als doel om consistent bij te dragen aan de voorbereiding van professionals om om te gaan met het complexe en onzekere scenario dat de ESG-agenda presenteert. Deze bijdrage zal afkomstig zijn van technieken, disciplines en benaderingen die draaien om ethiek, duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid, relatie met belanghebbenden, communicatie en verschillende andere perspectieven die bijdragen aan de evolutie van organisaties naar nieuwe paradigma's.

    • Lima, Peru

    Full time

    Op de campus

    Spaans

    Wij zijn een creatieve, innovatieve ontwerp- en experimentele modeschool met een internationale visie op de voorgrond die de markt en de nieuwste trends en technologische vooruitgang kent, rekening houdend met multidisciplinaire training en een management- en zakelijke benadering om uitdagingen en hoge eisen van de internationale mode het hoofd te bieden. markt.

    • France Online, Frankrijk
    • Belgium Online, België
    • + 17 more

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Frans

    De PROFESSIONELE MASTER'S SDS® MANAGEMENT VAN CULTURELE PROJECTEN is een Europees diploma uitgereikt door INSHED. De opleiding stelt je in staat vanaf het begin van je carrière professioneel operationeel te zijn en te profiteren van een goede inzetbaarheid, ook buiten je land van herkomst.

    • Online

    Full time

    Afstand leren

    Spaans

    Met de Master kun je agile managementtechnieken verwerven voor het efficiënt beheren van projecten en met succes de nieuwe uitdagingen van Management aangaan. Daarnaast verwerft u de tools om te kunnen solliciteren naar de internationale certificeringen van het Project Management Institute van PMP®

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • + 5 more

    Deeltijd

    15 maanden

    Blended

    Engels

    Ons parttime, online MA Digital Management-programma is ontworpen om u in staat te stellen de uitdagingen van onze onzekere moderne wereld aan te gaan, maar met een schema dat een transformatieve reis verbetert. Samen met klasgenoten van over de hele wereld word je een nieuw soort leider; een die zich aanpast, samenwerkt en creatief is. Ga verder dan andere conventionele masterprogramma's en denkpraktijken over het creëren van effectieve teams en zakelijke waarden.

    • Lomas de Zamora, Argentinië

    Op de campus

    Spaans

    De masteropleiding streeft ernaar experts op te leiden in geïntegreerde managementsystemen, zowel voor de productie- als de dienstverlenende sector, met uitgebreide kennis en sterke theoretische basis in combinatie met de methodologische en praktische toepassing ervan voor ontwikkeling in verschillende industriële en dienstverlenende omgevingen. De carrière biedt een academisch niveau van excellentie gericht op onderzoek en technologieoverdracht om problemen op de werkplek op te lossen. De afgestudeerden van de Master in Integrated Management Systems hebben een theoretische en praktische achtergrond die een adequate analyse, ontwerp, planning, ontwikkeling, monitoring en evaluatie van de processen van implementatie, evaluatie, beheer en audit van de Integrated Management Systems in alle soorten van industriële en dienstverlenende organisaties.

    • Los Polvorines, Argentinië

    Op de campus

    Spaans

    De masteropleiding combineert een theoretisch-methodologisch perspectief en een praktische oriëntatie die analyse, diagnose en interventie in organisatorische situaties mogelijk maakt. Het theoretische perspectief articuleert de bijdragen van verschillende disciplines op het gebied van menswetenschappen om de kennis van organisaties als sociale systemen in hun verband met de problemen van de context te verduidelijken. Het methodologische perspectief integreert dataverzamelings- en analysetechnieken die het mogelijk maken om organisatorische situaties uitgebreid uit te leggen. Beide perspectieven, gearticuleerd met de praktijk, maken de integratie van kennis mogelijk, zowel met professionele kennis als met situaties uit specifieke werkgebieden, wat reflectie en mogelijke antwoorden op de problemen en uitdagingen waarmee de organisatie wordt geconfronteerd, bevordert. De belangrijkste onderwerpen die in het opleidingstraject aan bod komen, worden geproblematiseerd op basis van de verschillende theoretische oriëntaties die worden gebruikt om de complexiteit van organisatorische situaties in concrete interventiesituaties te verduidelijken. De training stelt de directe koppeling tussen theorie en praktijk, tussen onderzoek en actie voor, en geeft prioriteit aan organisatorische analyse en de ontwikkeling van interventiecapaciteiten, aangezien het centrum van de analyse en het object van de interventie een op te lossen probleem of een situatie is te verduidelijken en te transformeren.

    • Huechuraba, Chili

    Op de campus

    Spaans

    De master presenteert een professioneel programma in een e-learningversie, bestaande uit een leerplanstructuur die de vaardigheden in strategisch management in een dynamische en multiculturele omgeving verbetert. Door de overdracht van professionele kennis van onderwijzend personeel met zakelijke en academische ervaring, zowel nationaal als internationaal, zal het mogelijk worden om individuele vaardigheden en kennis te vergroten. De methodologie, gebaseerd op groepsdynamiek die wordt toegepast in internationale bedrijven, zal toelaten om het leren te versterken en managementvaardigheden te vergroten met aanpassing aan groepswerk. Het gespecialiseerde onderwijzend personeel zal u helpen een competitief internationaal professioneel profiel te verwerven, met een uitgebalanceerde kwaliteitsopleiding die een positieve impact heeft op de samenleving.

    • Mar del Plata, Argentinië

    Op de campus

    Spaans

    De specialisatie is gestructureerd volgens de volgende trainingsdoelen: Integreer de projectmanagementmethodologie op het gebied van innovatie en training. Versterken van basisvaardigheden en methodologische middelen voor de analyse, formulering, planning, beheer, financiering en evaluatie van projecten. Zorg voor de nodige instrumenten voor het gebruik van informatie- en communicatiesystemen bij de besluitvorming. Herken de belangrijkste theorieën en trends in projectplanning en -beheer. Bevorder een systematische visie op het opleidingsveld.

    • La Serena, Chili

    Op de campus

    Spaans

    Aan het begin van de 21e eeuw, wanneer onze wereld wordt geconfronteerd met diepgaande politieke, economische, sociale en culturele transformaties, wordt leren en de vorming van geavanceerd menselijk kapitaal essentieel om het hoofd te kunnen bieden aan een steeds competitievere en complexere publieke en private sfeer. Als programma streven we ernaar hun capaciteiten te vergroten om marktkansen te detecteren, concurrerende strategieën te ontwerpen, aanbiedingen te genereren die waarde toevoegen aan organisaties, naast het optimaliseren van hun communicatieve en strategische vaardigheden, het genereren van uitgebreide training waarvan het doel is om effectieve interactie tussen organisaties en hun omgevingen. In dit programma zullen de magistraten in staat zijn om alle vaardigheden en competenties te ontwikkelen die een professional van de 21e eeuw nodig heeft, met name management- en analytische vaardigheden, leiderschap met een globale aanpak, uitvoering van strategieën die waarde en concurrentievermogen genereren, en hun gerichte ethische inzet versterken op de mens en zijn territorium. We leven nog steeds in een tijdperk met een pandemie die ons voor grote uitdagingen stelt, een daarvan is het aanpassingsvermogen aan virtueel onderwijs dat ons als programma in staat heeft gesteld de normale ontwikkeling van onze masteropleiding te behouden, in de hoop dat we over een tijdje onze aanwezigheid kan hervatten.

    • Santiago Metropolitan Region, Chili

    Op de campus

    Spaans

    De afgestudeerde van de Master's Degree in Project Management van de Bernardo O'Higgins University is een specialist die in staat is projecten van verschillende omvang te formuleren, evalueren, beheren, leiden en controleren, door het beheer van methodologieën, kwaliteitsnormen en tools die bijdragen in een solide, genererende waarde voor de door de organisatie gedefinieerde strategische doelstellingen. Hij is gekwalificeerd op het gebied van projectformulering en -planning, projectbeheersing, wendbaarheid en verandermanagement en projectleiderschap op verschillende prestatiegebieden voor zowel publieke als private organisaties.

    • Puente Del Comun, Colombia

    Op de campus

    Spaans

    Het Executive Development Program - PDD van INALDE Business School is een senior managementprogramma dat is ontworpen voor managers en directeuren uit verschillende gebieden die worden geconfronteerd met dagelijkse veranderingen en worden geprojecteerd als managers van de eerste lijn van de organisatie. Dit is een ruimte waarin de manager zijn managementvaardigheden zal perfectioneren door middel van de Harvard Business School Case Method, een methodologie waarin de bespreking van real-life cases, reflectie en ervaringen gedeeld door collega's, de visie van wereldwijde zaken en besluitvorming zal verbeteren -makend vermogen in het bedrijf. De PDD zal het potentieel als bedrijfsleider en de ontwikkeling van managementvaardigheden versterken.

    • 323, Argentinië

    Op de campus

    Spaans

    In onze specialisatie in management van openbare organisaties leert u de beslissingen te nemen die u in staat stellen om overheidsinstellingen efficiënt en duurzaam te leiden en te beheren, uw profiel binnen de administratieve carrière te verbeteren en te strijden om hiërarchische posities. Graduate degree geaccrediteerd door RM 4201/17.

    • Dosquebradas, Colombia

    Op de campus

    Spaans

    Om professionals op te leiden met gedegen kennis in het beheer van het publiek en het publiek-private, ethisch en integraal, om bij te dragen aan de opbouw van de samenleving en de Colombiaanse staat, door middel van publieke organisaties in de ontwikkeling van de publieke functie; of bij de ontwikkeling van beleid, programma's en/of projecten, op zoek naar oplossingen voor de behoeften van de samenleving. Tegen 2026 zal het Public Management Specialization Program door de samenleving en de academische gemeenschap worden erkend als een programma van hoge kwaliteit, een leider in de transformatie van de samenleving en openbare entiteiten, op territoriale, nationale en mondiale sferen.