MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Managementstudies in Vietnam

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Management programma's te bereiden studenten voor entry-level posities door het onderwijs van verschillende management principes. Deze bevatten vaak problemen op te lossen, gedrag in organisaties, en besluitvorming. Management cursussen kan zich ook richten op het onderwijzen van de leidinggevende vaardigheden die nodig zijn om een ​​manager te worden.

Vietnam (Việt Nam), officieel de Socialistische Republiek Vietnam (Cong Hòa XÃ Haizhu Nghĩa Việt Nam) is een lange, dunne land in Zuidoost-Azië. Geschiedenis van Vietnam 's is een van de oorlog, kolonisatie en rebellie. De aanwezigheid van buitenlandse universiteiten neemt toe in Vietnam, die meer dan 160 universiteiten hebben.

Master's Programma in Managementstudies in Vietnam

3 Resultaten in Managementstudies, Vietnam Filter

Meester in de wereldwijde productie, engineering en het beheer

ĐẠI HỌC VIỆT- ĐỨC
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Campus

Global Production Engineering and Management is een full-time 2-jarige Master Program aangeboden op vgu door de Technische Universität Berlin.

Lees meer

Master in management van innovatie / management van innovatieve projecten

Université de Nantes
Executive opleidingen
<
Voltijd
Engels
Campus

Dit programma biedt studenten een solide theoretische basis in managementwetenschap en innovatiebeheer om inzicht te krijgen in innovatie en ondernemersdynamiek.

Lees meer

Master of Science in verkeer en vervoer

ĐẠI HỌC VIỆT- ĐỨC
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Campus

Verkeer en vervoer is een van de belangrijkste factoren voor een duurzame en succesvolle economische en sociale ontwikkeling in alle samenlevingen, met name in ontwikkelingsla ...

Lees meer