MASTERSTUDIES

Masters in Managementstudies in de Verenigde Tampa Verenigde Staten

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Studenten op zoek naar een leidinggevende functie krijgen misschien wel interesse zou in het nastreven van een graad in het management. Deze programma's kunnen studenten de nodige ervaring in een leidinggevende rol voor diverse bedrijven om te werken door zich te richten op onderwerpen zoals marketing, business en finance.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Florida is een stad gelegen in de staat van de grotere Florida. De stad is de thuisbasis van meer dan 7.000 inwoners en staat bekend als de meest zuidelijke stad in Amerika. Er zijn een handvol van de publieke en private scholen hier met verschillende universiteiten in de nabijheid.

Top Masters in Managementstudies in de Verenigde Tampa in de Verenigde Staten

4 Resultaten in Managementstudies, Tampa Filter

Master of International Management

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Executive opleidingen
okt 2020
<
Voltijd
Engels
Campus
Online

Het MIM-programma is bedoeld om studenten die al een studie op een niet-zakelijk gebied hebben voltooid, voor te bereiden op posities in internationaal management. Het cursusw ...

Lees meer

Master in Management en internationale handel

UTH Florida University
Masters
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
14&nbsp;-&nbsp;16 maanden
Engels
Spaans
Online

De opleiding Master in Business Administration en International Trade ontwikkelt zich met name op het gebied van algemene administratie en de internationale handel met special ...

Lees meer

Master of Science in Management

University of South Florida
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De graad Master of Science in Management biedt een uitstekende carrière-boost aan individuen die hun bedrijfskennis willen bevorderen na het behalen van hun bachelordiploma. T ...

Lees meer

Master of International Management (MIM) ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Masters
<
Voltijd
<
10&nbsp;-&nbsp;12 maanden
Engels
Online

De Master of International Management MIM-programma is ontworpen om studenten die al een studie hebben afgerond voor te bereiden op een niet-bedrijfsgerelateerd gebied.

Lees meer