MASTERSTUDIES

Masters in Managementstudies in Taiwan

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Management studies kunnen de studenten voor te bereiden op een leidinggevende functie in een verscheidenheid van organisaties, waaronder de overheid. Veel programma's kunnen studenten zich te specialiseren in een gebied van hun keuze, zoals financiën, marketing, economie of accounting.

Taiwan, officieel de Republiek China, is een staat in Oost-Azië en de eerste constitutionele republiek in Azië. Taiwan heeft een aantal goede universiteiten, waarvan vele uitwisselingsovereenkomsten met buitenlandse universiteiten, en deze zijn een goede manier om het leven in Taiwan te ervaren.

Master's Programma in Managementstudies in Taiwan

4 Resultaten in Managementstudies, Taiwan Filter

Master in organisatieontwikkeling

University of San Francisco - School of Management
MSc
<
Voltijd
<
21 maanden
Engels
Campus

De lessen in het USF MS in het programma Organisatieontwikkeling zijn gericht op het begrijpen van gedrag op individueel, team- en systeemniveau.

Lees meer

Chang Jung Christian University
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Integrated Learning in Accounting Practice Managen in geglobaliseerde economie Electronic Commerce and Management

Lees meer

Internationale masteropleiding van onderwijskundig leiderschap en management development (elmd)

National Chung Cheng University
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De Master Program in de Pedagogische Leiderschap en Management Development (ELMD) gerund door het college van Onderwijs werd opgericht in 2012 als de eerste geheel-Engels prog ...

Lees meer

Master in Global Entrepreneurial Management

University of San Francisco - School of Management
Executive opleidingen
<
Voltijd
Engels
Campus

Krijg uit de eerste hand multiculturele zakelijke ervaring op drie continenten met de USF Master in Global Entrepeneurial Management.

Lees meer