253 Master Opleidingen in Managementstudies in Spanje for 2024

Master Opleidingen in Managementstudies in Spanje for 2024Filter
    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    We leven in een geglobaliseerde wereld waar bedrijven steeds meer kiezen voor centralisatie in hun bedrijfsvoering. In deze omgeving, logistiek, operations, inkoop, inkoop en distributie van hun producten of diensten uitgegroeid tot een essentiële pijler van differentiatie en klantenservice. Bovendien Barcelona is geconfigureerd als een van de belangrijkste steden van Europa logistiek, zowel de locatie en de faciliteiten en infrastructuur exploitanten en, derhalve, het aantal bedrijven in deze sector.

    • Madrid, Spanje
    • Berlin, Duitsland

    Full time

    15 maanden

    Op de campus

    Engels

    De MSc in Digital Project Management & Consulting bereidt deelnemers voor op een carrière als strateeg of projectmanager binnen een bedrijf of als consultant, door hun professionele vaardigheden en netwerken te ontwikkelen. Tegelijkertijd zullen de deelnemers een unieke internationale ervaring beleven op twee van onze Europese campussen (Madrid en Berlijn) + International Seminar (in eerdere edities vond dit plaats in Silicon Valley, San Francisco).

    • Valencia, Spanje

    Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Spaans

    De Double University Master's Degree in Integrated Management of Quality, Environment and Occupational Risk Prevention is een diploma waar veel vraag naar is in het bedrijfsleven, een perfecte aanvulling en hulp voor studenten met een universitaire opleiding die in de industrie willen gaan werken.

    • Online

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Frans, Engels

    In een steeds meer geglobaliseerde en competitieve wereld, waar het heden en de toekomst van bedrijven zich op buitenlandse markten bevinden, biedt het EMIB-programma een oplossing voor de groeiende vraag naar professionele expertise in internationale zaken en buitenlandse handel.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    9 maanden

    Op de campus

    Engels

    Dit programma is gericht op studenten met verschillende achtergronden, zowel cultureel als academisch, die een algemene managementopleiding willen volgen met het extra voordeel van strategische specialisaties tijdens het laatste derde deel van het programma. De specialisaties richten zich op drie hoofdgebieden: consultancy, wereldwijde innovatie en ondernemerschap.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Start de volgende fase van uw carrière met ons multi-campus, zeer aanpasbare managementprogramma. Internationaal georiënteerd en zeer toegepast, is ons programma gerangschikt onder de beste Masters in Management in de Master in Management Ranking 2020 van de Financial Times.Wat uw academische achtergrond ook is, TBS Master in Management is de ideale cursus om u voor te bereiden op de volgende fase van uw carrière.

    • Online Spain

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De Master in Luxury Brand and Business Management biedt studenten een strategisch beeld van de mogelijkheden die beschikbaar zijn in de industrie, door geavanceerde vaardigheden aan te bieden in de belangrijkste functies van een luxebedrijf: communicatie en marketing, branding, retail, financiën en boekhouding.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    10 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Master in Project Management aan de EAE Business School Madrid biedt u de nodige vaardigheden en hulpmiddelen om hierop te reageren door middel van een praktische methodologie en door middelen van het Project Management Institute voor u beschikbaar te stellen, waarbij u ervoor kiest om u voor te bereiden op certificering als Project Management Professional (PMP)®, de accreditatie met de hoogste internationale reputatie op dit gebied. Je wordt opgeleid om je te ontwikkelen in een van de sectoren met de meeste vraag en groei. Deze masteropleiding wordt in het Engels gegeven.

    • Marbella, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Chinese, Russisch

    De Master of Arts in Global Leadership biedt expertise in de voorhoede van menselijke en sociale ontwikkeling. Een programma voor diegenen die hun archetypische persoonlijke ontwikkeling en vervulling willen en ook willen bijdragen aan een betere wereld met collectieve menselijke evolutie. Je krijgt het resultaat van 40 jaar verkenning, onderzoek, studie, analyse, begrip en ontwikkeling om de toekomstige generaties een positief perspectief te geven. Alles moet opnieuw worden opgebouwd met de geest van de 'archetypen van de ziel': politiek, economie, bankwezen, onderwijs, levensstijl, gerechtigheid, veiligheid, evenwicht en vrede voor menselijke ontwikkeling.

    • Geneva, Zwitserland
    • Barcelona, Spanje
    • + 1 more

    Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    International Finance onderzoekt theorieën en praktijken die het verschil kunnen maken tussen succes en mislukking. Je doet kennis en praktische vaardigheden op om te gedijen in de financiële wereld.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    9 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Master in Revenue Management and Hospitality is een postdoctoraal programma dat Revenue Management combineert met de horecasector. Deze masteropleiding richt zich op het optimaliseren van de inkomsten en winstgevendheid van bedrijven in de hotelsector door de toepassing van Revenue Management-technieken en -tools. Bovendien biedt het een uitgebreid inzicht in concepten en strategieën voor hospitality management, en de relatie tussen inkomstenbeheer en zakelijk succes in de horeca.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De ESADE MSc in International Management is uw paspoort voor een wereldwijde carrière. Of je nu kansen wilt nastreven binnen een multinationale organisatie, in het buitenland wilt werken of gewoon in een wereldwijde omgeving wilt werken, het programma levert een aantal van de belangrijkste kennis en competenties die je nodig hebt om mensen te managen en resultaten te behalen.

    • San Sebastián, Spanje

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Spaans, Engels

    De master is speciaal ontworpen voor mensen met een opleiding in andere disciplines dan management, zodat zij het maximale uit het programma kunnen halen. De inhoudelijke benaderingen en methodologieën zijn ontworpen om het profiel te bieden van vaardigheden en capaciteiten waar de zakenwereld naar op zoek is, vooral wanneer dit wordt gecombineerd met ervaring en vaardigheden op andere gebieden. Dit programma behoort volgens de QS World University Rankings tot de beste programma's ter wereld.

    • Barcelona, Spanje
    • Bangkok, Thailand

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Ons Product Management-programma is gericht op de kunst en wetenschap van het identificeren van een marktopportuniteit en het ontwikkelen van een onderscheidend product dat de markt aanspreekt, terwijl een superieure klanttevredenheid en bedrijfswaarde op de lange termijn wordt bereikt.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Master in Logistiek Management en Richting biedt u belangrijke kennis op het gebied van logistieke processen op het gebied van operaties. Deze Master biedt de nodige tools om de concurrentiekracht van uw bedrijf of organisatie te vergroten. Zo ontwikkel je een strategische visie in alle acties die je implementeert binnen de supply chain van jouw organisatie; Je leert een logistieke strategie definiëren en vanuit alle gebieden duurzaam en innovatief management uitvoeren.