Filter
Master Studies
Spanje San Sebastián Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Master Opleidingen in Managementstudies in de Verenigde San Sebastián Spanje

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Studenten op zoek naar een leidinggevende functie krijgen misschien wel interesse zou in het nastreven van een graad in het management. Deze programma's kunnen studenten de nodige ervaring in een leidinggevende rol voor diverse bedrijven om te werken door zich te richten op onderwerpen zoals marketing, business en finance.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

San Sebastian ligt aan de Golf van Biskaje, Spanje. Dit is een kustplaats met meer dan 100.000 mensen. Het kan een kleine stad, maar San Sebastian heeft een aantal universiteiten.

Top Masters Opleiding in Managementstudies in de Verenigde San Sebastián in Spanje

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Managementstudies, San Sebastián

Graden
Plaats
Spanje
San Sebastián
Studievorm
Tempo
University of Deusto: Deusto Business School

De Master in Business Management is een Master's Degree onderwezen in de Spaanse taal is ontworpen voor mensen met een opleiding andere dan het management (engineering, r ... [+]

Programma beschrijving

De Master in Business Management is ontworpen voor mensen met andere trainen dan het management (engineering, wet, wetenschap, sociologie, ..) gebieden kunnen de meeste uit hun zin te krijgen door middel van het programma en is ook geschikt voor mensen met bedrijfstrainingen verkregen in landen met uitzondering van Spanje.

De Master in Business Management biedt uitgebreide opleiding in zowel de kennis en persoonlijke ontwikkeling en kan vaardigheden, vaardigheden en attitudes van de manager te verwerven. Het doel is om professionals die meerdere management posities toegang in diverse gebieden van nationale en internationale bedrijven uit verschillende sectoren te trainen. ... [-]

Spanje San Sebastián
Vraag informatie aan
Engels,Spaans,Frans
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands