Filter
Master Studies
Spanje Castellón de la Plana Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Masters Opleidingen in Management Studies in de Verenigde Castellón de la Plana Spanje

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Management studies kunnen de studenten voor te bereiden op een leidinggevende functie in een verscheidenheid van organisaties, waaronder de overheid. Veel programma's kunnen studenten zich te specialiseren in een gebied van hun keuze, zoals financiën, marketing, economie of accounting.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Castellón is de hoofdstad van de Provinc van Castello, Spanje. De stad ligt in de nabijheid van de Middellandse Zee en heeft de Desert de les Palmes Gebergte op de noord. Het is de thuisbasis van de Universiteit Jaime I van Castelló de la Plana.

Beste Masters in Management Studies in de Verenigde Castellón de la Plana in Spanje

Lees meer Lees Minder

4 Resultaten in Management Studies, Castellón de la Plana

Graden
Plaats
Spanje
Castellón de la Plana
Studievorm
Tempo
Jaume I University (Universitat Jaume I)

De Master's Degree in Management van de Universitat Jaume I is een pre-ervaring een-en-een-half-jaar full-time programma vooral in het Engels gegeven die de mogelijkheid ... [+]

De Master's Degree in Management van de Universitat Jaume I is een pre-ervaring een-en-een-half-jaar full-time programma vooral in het Engels gegeven die de mogelijkheid te verwerven en ontwikkelen van geavanceerde kennis en algemeen management vaardigheden biedt. De master, bedoeld voor afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het leiden van organisaties en bedrijven, richt zich op een innovatieve en internationaal perspectief op het beheer en geeft de mogelijkheid om een ​​semester in het buitenland (Universiteit van Salford, UK, Universiteit Carlo Cattaneo, Italië) te bestuderen en om een ​​internationale stage .

Coördinator: Ricardo Chiva Gómez. Department of Business... [-]
Spanje Castellón de la Plana
September 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Jaume I University (Universitat Jaume I)

Het belangrijkste doel van de Master in Occupational Health and Safety is om afgestudeerden opgeleid tot hogere functies in preventieve diensten bedrijven en instellingen ... [+]

Het belangrijkste doel van de Master in Occupational Health and Safety is om afgestudeerden opgeleid tot hogere functies in preventieve diensten bedrijven en instellingen in de drie specialiteiten erkend door de wet voor niet-gezondheidswerkers op te leiden: Safety werk, industriële hygiëne en ergonomie en Toegepaste Psychologie.

Hiervoor is een basisopleiding van een theoretisch en praktisch onderwijs aan te vullen met het oplossen van echte cases, bezoeken aan bedrijven met een latere evaluatie van hun arbeidsomstandigheden, het uitvoeren van een verblijf begeleid in bedrijven en werken finale voorgesteld meester.

Coördinatie: Francisco Palmero Cantero. Afdeling Basic en ... [-]
Spanje Castellón de la Plana
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Jaume I University (Universitat Jaume I)

De Masters in Business Administration of Master in Management biedt een geavanceerde, internationale en innovatieve opleiding op het gebied van algemeen management. Dus ... [+]

De Masters in Business Administration of Master in Management biedt een geavanceerde, internationale en innovatieve opleiding op het gebied van algemeen management. Daarom zal een belangrijk deel van hun onderwijs in het Engels, en de mogelijkheid om een ​​semester doorbrengen aan de Universiteit van Salford (UK) aangeboden. In het laatste geval zullen de studenten niet alleen de titel van de Universitat Jaume I, maar ook een Britse een krijgen.

De Masters in Business Administration is om studenten te verdiepen door middel van innovatieve en mondiaal perspectief, in de belangrijkste kerngebieden van het management, zoals strategische richting, zakelijke omgeving, het beheer van human resources, organisatie-gedrag en ontwikkeling, de richting van de activiteiten en het beheer van informatiesystemen.... [-]

Spanje Castellón de la Plana
October 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Jaume I University (Universitat Jaume I)

De Master in Ontwikkelingssamenwerking (MCAD) beantwoordt de noodzaak te bieden, van de vijf Valenciaanse openbare universiteiten, opleidingen op hoog niveau ... [+]

Het doel van deze meester is om professionals en technici in kwaliteitsmanagement trainen. Onder de kennis die door deze studies omvatten: implementatie van systemen van de kwaliteit van het beheer, het gebruik van referentiemodellen voor deze uitvoering, de toepassing van de statistische procesbeheersing, identificatie en vertaling van de behoeften van de klant in het ontwerp kenmerken, of kwaliteitssysteem integratie met andere business management systemen (milieu- en kennismanagement).

Coördinatie: Juan Carlos Bou Llusar en Inmaculada Beltran Martin. Department of Business Administration en Marketing. UJI. Coördinerende universiteit: U. van Valencia-Estudi General Interun... [-]
Spanje Castellón de la Plana
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands