Masters Opleiding in Management Studies in Braga Portugal

Top Master Programma's in Management Studies in Braga Portugal

Management Studies

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Als ingeschreven in een programma voor het beheer, kunnen studenten de mogelijkheid om een ​​basiskennis van het management concepten en technieken, die zeer de moeite waard kan zijn omdat het hen voor te bereiden op een carrière in een verscheidenheid van bedrijven te krijgen worden gegeven.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Braga is een van de oudste steden in het noordwesten Portugal en heeft de oudste katholieke aartsbisdom in het land. Omdat het een grote stad in de gemeente, twee belangrijke universiteiten hebben hier hun hoofdkwartier. Deze zijn Minho University en de Universidade Catolica Portuguesa.

Top Master Opleiding in Management Studies in Braga in Portugal

Lees meer

Master In Management Studies

University of Minho - School of Economics and Management
Campus Voltijd 3 semesters October 2018 Portugal Braga

De Master of Management Studies biedt een strenge en unieke karakter opleiding, gericht op zeer gemotiveerde kandidaten om een ​​aanvullende opleiding te verwerven en verbeteren van vaardigheden op verschillende gebieden van Management (financiën, strategie, Accounting, Human Resources en Organizational Behavior, Marketing en Operations Management ). [+]

De Master of Management Studies Het voorziet in een strenge en unieke karakter opleiding, gericht op zeer gemotiveerde kandidaten om een ​​aanvullende opleiding te verwerven en verbeteren van vaardigheden op verschillende gebieden van Management (financiën, strategie, Accounting, Human Resources en Organizational Behavior, Marketing en Operations Management).

Dit is een uitgebreide studie dat "toekomstige leerkrachten" een overzicht van de organisatie en / of zakelijk gebied waar ze activiteit uit te oefenen, wat bijdraagt ​​aan hun prestaties in leidinggevende posities of het beheer en de coördinatie te verbeteren geeft. Algemene aard Deze master's bedoeld, dus om professionele vaardigheden die nodig zijn voor een effectief beheer van de uitdagingen voor de professionele en zakelijke omgevingen, de nationale en internationale schaal uit te rusten. In dit verband is het bijzonder gericht op:... [-]