Filter
Master Studies
Oostenrijk Kufstein Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Master Opleidingen in Managementstudies in de Verenigde Kufstein Oostenrijk

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Management studies kunnen de studenten voor te bereiden op een leidinggevende functie in een verscheidenheid van organisaties, waaronder de overheid. Veel programma's kunnen studenten zich te specialiseren in een gebied van hun keuze, zoals financiën, marketing, economie of accounting.

De Republiek Oostenrijk heeft een enorme politieke, educatieve en artistieke cultuur. De geografie van Oostenrijk maakt het ook mogelijk voor alle soorten seizoensgebonden ervaringen.

Kufestein is een gastvrije stad, vooral voor studenten die aankomen om daar te studeren. De instellingen in het gebied bieden kwaliteit studentenvoorzieningen evenals concurrerende opleidingen.

Top Master's in Managementstudies in de Verenigde Kufstein in Oostenrijk

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Managementstudies, Kufstein

Graden
Plaats
Oostenrijk
Kufstein
Studievorm
Tempo
FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences

Deze masteropleiding is ontwikkeld als een management diploma in de synergetische gebied van sport, cultuur, evenals gebeurtenissen beheer met een sterke internationale f ... [+]

Deze masteropleiding is ontwikkeld als een management diploma in de synergetische gebied van sport, cultuur, evenals gebeurtenissen beheer met een sterke internationale focus. Het programma is volledig in het Engels met native speakers uit Engeland, Ierland, Canada en Australië onder anderen uit zowel universiteiten als het bedrijfsleven veld. De nadruk ligt op de ontwikkeling van strategische en leidinggevende vaardigheden. Centraal in dit programma zijn analyse en conceptie evenals onderzoek oriëntatie. Met de opname van de huidige wetenschappelijke discussies, wordt de eenheid van onderzoek en het onderwerp gegarandeerd. Dit leidt tot een unieke interdisciplinaire benadering van het beheersen van de elementen en structurele maatregelen nemen die betrokken zijn bij het beheer van sport, cultuur en evenementen bedrijven. ... [-]

Oostenrijk Kufstein
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands