Masters in Management Studies in Krems Oostenrijk

Top Graduate Studies in Management Studies in Krems Oostenrijk

Management Studies

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Een Master in Management diploma deksel van human resources, financiën, informatie en strategie van het management tot marketing. Het zal verlenen afgestudeerden vaardigheden en kennis die nodig is om naar de top van de zakenwereld. 

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om ideeën over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Krems is een prachtige stad in Oostenrijk. Omdat het de vijfde grootste, heeft het gehost enkele opmerkelijke onderwijs centra, zoals de Donau Universiteit Krems, IMC Fachhochschule Krems en vele andere technische instituten.

Beste Master's Opleiding in Management Studies in Krems in Oostenrijk

Lees meer

Master Degree Management

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar October 2018 Oostenrijk Krems +1 more

Masteropleiding content management - algemene modules, specialiteit modules: controlling, specialisatie modules: Human Resources Management ... [+]

De master-programma is gericht op aspirant-studenten die willen overnemen leidinggevende posities gedurende hun hele loopbaan in het bedrijfsleven en andere organisaties. De cursus bereidt zowel voor de verwerving van enterprise-brede management ervaring en - vooral in de voorkant van het management posities in Human Resource Management en Control - wordt gekozen door de specialisaties. Door de industrie-onafhankelijke benadering van deze taken worden uitgevoerd in alle bedrijfstakken. De eigenaardigheid van de Masters Course management is de focus op het concept van duurzaam beheer, wat ook weer te vinden in alle klassen.

Studeren in een oogopslag Organisatievorm: Full Time Cursus Taal: Duits (wat Engels) Duur: 2 jaar Academische graad: Master of Arts in Business (MA ) Studie details ... [-]