Filter
Master Studies
Oostenrijk Krems an der Donau Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Masters Programma's in Managementstudies in de Verenigde Krems an der Donau Oostenrijk

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Studenten op zoek naar een leidinggevende functie krijgen misschien wel interesse zou in het nastreven van een graad in het management. Deze programma's kunnen studenten de nodige ervaring in een leidinggevende rol voor diverse bedrijven om te werken door zich te richten op onderwerpen zoals marketing, business en finance.

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om ideeën over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Krems is een prachtige stad in Oostenrijk. Omdat het de vijfde grootste, heeft het gehost enkele opmerkelijke onderwijs centra, zoals de Donau Universiteit Krems, IMC Fachhochschule Krems en vele andere technische instituten.

Top Master's Programma in Managementstudies in de Verenigde Krems an der Donau in Oostenrijk

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Managementstudies, Krems an der Donau

Graden
Plaats
Oostenrijk
Krems an der Donau
Studievorm
Tempo
IMC University of Applied Sciences Krems

De masteropleiding Management bereidt je voor op de volgende carrièrestap in een nationale of internationale bedrijfsomgeving. ... [+]

Nationale en internationale leiderschapsfuncties

De extra-beroepsgerichte Master's Degree in Management is ontworpen voor personen die een leidende rol zoeken in nationale of internationale bedrijven. Verantwoord ondernemen is een essentieel onderdeel van training. Daarom zijn concepten van duurzaam beheer, innovatie en verandermanagement en de beïnvloedende factoren van digitalisering en de implementatie ervan opgenomen in de onderwijsconcepten en zijn ze interdisciplinair gekoppeld.

doelgroep

Je wilt je leiderschapsvaardigheden ontwikkelen of ontwikkelen in nationale of internationale bedrijven. De verscheidenheid aan specialisaties draagt ​​aanzienlijk bij aan uw individuele carrièrepad. Kansen openen zich in controlling, HR, gezondheidszorg of corporate governance.... [-]

Oostenrijk Krems an der Donau
Vraag informatie aan
Duits
Deeltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands