MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Managementstudies in de Verenigde Krems an der Donau Oostenrijk

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Studenten op zoek naar een leidinggevende functie krijgen misschien wel interesse zou in het nastreven van een graad in het management. Deze programma's kunnen studenten de nodige ervaring in een leidinggevende rol voor diverse bedrijven om te werken door zich te richten op onderwerpen zoals marketing, business en finance.

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om ideeën over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Krems is een prachtige stad in Oostenrijk. Omdat het de vijfde grootste, heeft het gehost enkele opmerkelijke onderwijs centra, zoals de Donau Universiteit Krems, IMC Fachhochschule Krems en vele andere technische instituten.

Top Master's Programma in Managementstudies in de Verenigde Krems an der Donau in Oostenrijk

1 Resultaten in Managementstudies, Krems an der Donau Filter

Master Management

IMC University of Applied Sciences Krems
Executive opleidingen
sep 2020
<
Deeltijd
<
4 semesters
31 May 2020
Duits
Campus

De masteropleiding Management bereidt je voor op de volgende carrièrestap in een nationale of internationale bedrijfsomgeving.

Lees meer