65 Master Opleidingen in Managementstudies in Nederlanden for 2024

Master Opleidingen in Managementstudies in Nederlanden for 2024Filter
    • Groningen, Nederlanden
    • Limerick, Ierland

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    SESyM richt zich op de multidisciplinaire aspecten van energiesystemen. Het biedt management- en communicatieve vaardigheden, evenals de nodige technische kennis om de uitdaging van de energiesysteemtransitie aan te pakken.

    • Nijmegen, Nederlanden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De creatieve industrie is een snel veranderende sector waar de nadruk altijd lijkt te liggen op de spanning tussen creativiteit en commercie. Kijk met de MA in Creative Industries naar veel gebieden van de creatieve industrie: mode, muziek, film en televisie, sociale media en onderwijs.

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    In de MA in Informatica zijn de cursussen direct gerelateerd aan state-of-the-art onderzoek op de afdeling. We hebben hoge cijfers in de nationale studentenevaluatie en we hebben een internationaal gerenommeerde onderzoekseenheid voor computationele taalkunde. Als student informatica leer je hoe je het proces van het analyseren van ongestructureerde gegevens (zoals tekst) automatiseert, onbewerkte gegevens overbrengt naar toegankelijke en begrijpelijke informatie. Je gaat ook onderzoek doen op het gebied van natuurlijke taalverwerking, het semantische web en computer-gemedieerde communicatie.

    • Breda, Nederlanden

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Evenementen bieden plezier, inspiratie en betrokkenheid en genereren economische, sociale, culturele en strategische waarde. Hoe kun je al deze voordelen gebruiken om evenementen te benaderen als strategische instrumenten, waardoor zowel het evenement zelf als de impact ervan worden vergroot? In deze parttime master in evenementenmanagement leer je hoe je boeiende ervaringen kunt ontwerpen, personaliseren en leveren.

    • Maastricht, Nederlanden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het MSM Master in Management (MM) programma is een eenjarige voltijdse masteropleiding voor pas afgestudeerden en jonge professionals met de ambitie om mensen en processen met succes te managen in elke organisatie, land of context.

    • Leeuwarden, Nederlanden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Word een professionele leider in de vrijetijds-, toerisme- en evenementenindustrie met deze internationale master Leisure, Tourism and Events Management van NHL Stenden Hogeschool met de nadruk op duurzaamheid, levenskwaliteit en veerkracht van de industrie. Inzicht krijgen in hoe uitdagingen binnen de industrie op verantwoorde wijze kunnen worden aangepakt binnen de context van de VN-doelen voor duurzame ontwikkeling.

    • Amsterdam, Nederlanden
    • Milan, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Master the intricacies of the fashion and luxury industries, blending management, creativity, and strategic acumen in the Major in Fashion and Luxury Business, while gaining insights from industry experts and cultivating a global perspective to launch a successful career.

    • Breukelen, Nederlanden

    Full time

    16 maanden

    Op de campus

    Engels

    • Amsterdam, Nederlanden

    Full time, Deeltijd

    9 maanden

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Deze Master in Supply Chain Management-programma is bedoeld voor bachelor-gekwalificeerde pas afgestudeerden en jonge professionals met of zonder werkervaring. Dit 60-credits en professioneel georiënteerde masterprogramma richt zich op de belangrijkste managementgebieden en hedendaagse bedrijfsgebieden.

    • Rotterdam, Nederlanden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Healthcare organizations worldwide are facing challenging issues caused by global trends, such as aging and lifestyle changes. Good management is vital to solving these increasingly difficult issues in the healthcare sector. The master's program in Health Care Management equips you to live up to those challenges.

    • Leiden, Nederlanden

    Full time

    14 maanden

    Op de campus

    Engels

    De MA in Management and Leadership-curriculum stelt studenten bloot aan de tools van management en leiderschap en biedt ervaring in besluitvormingssituaties. Studenten verwerven vertrouwdheid met de analytische technieken van management en ontwikkelen het vermogen om deze technieken toe te passen bij het daadwerkelijk oplossen van problemen in een bedrijfs-, overheids- of non-profitomgeving. Er wordt veel gebruik gemaakt van casusanalyse en praktische toepassingen. Teamwork is een essentieel onderdeel van elke cursus en studenten zullen leren de presentatie- en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om vandaag succesvol te zijn in het bedrijfsleven, bij te schaven. De MA in Management en Leiderschap is een uitstekende studie om uw emotionele intelligentie, communicatieve vaardigheden, kennis over budgettering en leiderschapskwaliteiten te verbeteren.

    • The Hague, Nederlanden

    Deeltijd

    24 maanden

    Op de campus

    Engels

    U hebt een sterke financiële achtergrond en bent bekend met het bedrijfsleven, maar u wilt nog een stap verder gaan. Verrijk uw kennis en geef gefundeerd managementadvies met zelfvertrouwen.

    • Arnhem, Nederlanden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Maastricht, Nederlanden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma European Public Affairs werd opgericht in 1999 en is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan professionals die een goed begrip hebben van de veelzijdige dimensies van beleidsvorming in Europa.

    • Rotterdam, Nederlanden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    MSc in Econometrie en Managementwetenschappen met een specialisatie in Econometrie, of je nu wilt onderzoeken in welke mate overheidsbeleid de individuele besluitvorming beïnvloedt, hoe je economische recessies kunt modelleren en voorspellen, of de waarschijnlijkheid van een totale uitval van het Nederlandse elektriciteitsnetwerk wilt inschatten. programma helpt u daarbij. Het zal je niet alleen een diepgaande kennis van de econometrische theorie opleveren, maar zal ook je vaardigheden perfectioneren om geavanceerde kwantitatieve methoden en technieken te gebruiken, empirische econometrische analyses uit te voeren en nieuwe modellen te ontwikkelen en toe te passen.