MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in Managementstudies in Litouwen

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Management studies kunnen de studenten voor te bereiden op een leidinggevende functie in een verscheidenheid van organisaties, waaronder de overheid. Veel programma's kunnen studenten zich te specialiseren in een gebied van hun keuze, zoals financiƫn, marketing, economie of accounting.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Master Opleiding in Managementstudies in Litouwen

3 Resultaten in Managementstudies, Litouwen Filter

MSc in International Marketing and Management

ISM University of Management and Economics
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het algemene doel van het programma is om studenten kennis, vaardigheden, waarden en attitudes te bieden met betrekking tot internationaal marketingbeheer. De specifieke focus ...

Lees meer

Master in Electronic Business Management

Mykolas Romeris University
Executive opleidingen
01 sep 2020
<
Voltijd
<
3 semesters
01 jun 2020
Engels
Campus

Het programma is bedoeld om hooggekwalificeerde en bekwame managers en directeuren voor te bereiden met een masterdiploma in bedrijfsbeheer en administratie, die in staat zull ...

Lees meer

Master in onderwijsbestuur

Vytautas Magnus University
Executive opleidingen
21 aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
01 May 2020
Campus

De opleiding staat open voor personen met een bachelor- of beroepsgerichte bachelor op alle vakgebieden.

Lees meer